Oyun Ticaret Platin5 - Adı duyulmuş bir hesap
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret Platin5 - Adı duyulmuş bir hesap
-
02-10-2019, 14:25:59Sadece satsam ne kadar merak ediyorum, satmayı da istiyorum bi yandan hesabın icerikleri şunlar; Hesap Platin5 27 puanda 374 mac atılmış - 198 win'i var 74 adet karakter mevcut hesapta mevcut skinler karakterlerin alfebetik sırasıyla; Geceyarısı Ahri Hemşire Akali Hextech Anivia Ters Annie Yabanotu Ashe Aynasız Caitlyn Kutup savaşcısı Caitlyn Savaş Makinesi Cho'gath Gol Canavarı Cho'gath Ruh soken Draven Pulsefire Ezreal Balıkcı Fizz Cevik Kuvvet Garen Riot Graves Mafya Graves Can Duşmanı Jax Azrail Karthus Hiclik Oncesi Kassadin Meka Kha'zix Sevgi Kelebeği Kog'maw (sırf onun icin satmayabilirim) Gunahkar LeBlanc Muai-tai LeeSin Ejder terbiyecisi Lulu Muhafız Lux (parayla alındı:P) Samurai Master-yi Yol savaşcısı Miss Fourtune Galaktik Nasus Kelle avcısı Rengar Savaş tavşanı Riven (satmakta kararsız olmamın sebeplerinden yine) Ryze Amca Savaş beyi Shen Haydut Sivir Adalet ışığı Syndra Roket kız Tristina Fatih Tryndamere Tangocu Twisted fate Gangster Twitch Ruh Bekcisi Udyr Aristokrat Vayne Ejder Katili Vayne Gonul avcısı Vayne Kotu Kurt Warwick Ozel silah Zac Havuz Partisi Ziggs 4 Sayfa run'u var 1-ADC1 : 15ad-13zırh-12buyu direnci 2-ADC2 : 9.6ad-13zırh-7.7zırhdelme-12buyu direnci 3-ADC3 : %4cancalma-11ad-13zırh-12buyu direnci 4-APC1 : 15ap-13zırh-7.8buyu nufuzu-12buyu direnci 20 sayfa masteries var bunu soylememin sebebi hepsini ben yaptım, hani mobafire'ya oraya buraya bakıpta bulamayacağın deneyipte bi masterisin bi koridor suresini ne kadar değiştirebileceğini goreceğiniz 3-4 sayfa var normalde ADC oyuncusuyum, hesapta gercekten ilgi goruyor bu konuda. yani ranked girdiğimde herkes adc oynamamı istiyor bazıları yanıma support olmak istiyor (tr server'ının rankedinden bahsediyoruz evet) ben bursada yaşıyorum bu arada, bursadan biri almak isterse daha iyi olur olmasada bana odemeyi nasıl yapacağımız konusunda cozum yolları sunarsa fazla sıkıntı olmaz diye duşunuyorum https://www.facebook.com/alpay.seckin ulaşmanız icin tek verebileceğim olay budur bu arada, ilgisi olan olursa ekler konuşuruz. iyi forumlar __________________