Oyun Ticaret Satılık 54 seviye boom beach hesabı
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret Satılık 54 seviye boom beach hesabı
-
02-10-2019, 14:17:08Merhabalar, Yaklaşık 18 aydır oynadığım hesabımı satıyorum. Şuan zafer madalyası 740.Turkiye sıralamasında 2062. sırada Karargah 20. seviye Tum gemiler ve Gambot 20. seviye Heykel Traş son seviye. ( 170 adet toz mevcut) Şahserler sırasıyla Gambot %40 Birlik sağlıgı %34 Birlik Hasarı %30 Kaynak odulu %45Savunma hasarı %26 ve geri kalan 5 adet muhafız da Gambot %15 ve %13 veren Gambotun Tozsuz hali 110 dur Butun depolar ve Uretim usleri son seviye Konutlar son seviye Cephanelik ve Radar son seviye Silah Labaratuvarı Son seviye ( 2 Adet prototip koyabiliyorsunuz) Tank,Sağlıkcı,Zooka,Piyadeler,Savaşcı,Yaylım Ateşi, Topcu birliği, Şok bombası, Mayın hepsi son seviyede. Savunmada Roket atarlar, Boom topları ve Şok atarlar Son seviyede. Keskin Nişancı kulelerin hepsi 15 seviye Makinalı tufekler 12.seviye. Toplar şuan geliştirilmekte ve en duşuğu 11.seviye. Havan Topları 10. seviye Boom mayınları 11.seviye Kısacası yalnızca ufak tefek savunma geliştirmeleri kalmış bir hesaptır. Askerlik nedeniyle satmak istiyorum Karakterin ismi: Shaolin __________________