Oyun Ticaret [LOL] Satılık Account EU West --
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret [LOL] Satılık Account EU West --
-
02-10-2019, 14:13:26Satılık Account EU West Satmamın sebebi turk serverında kasıyordum en az 20 30 defa silver 1 seriye cıkarak surekli takım arkadaşlarımın yuzunden silver 4 lere kadar aduştum taki gecen gun sinirlenip rp cekip west gectim. bronz 3 kume başlattı suan bronz 1 seri liginde karakterimin ozelliklerinle başlıyorum.. Rhaégal Nick 30 ssv 90 karakter 61 skin Normal win (880) Ranked Win (220) 5 Sayfa runes pages AD AP SUP Ozel (VLADİMİR) Ozel (TRYNDAMARE) Gelelim Skin'lerimize: Midnight Ahri Stinger Akali Unchained Alistar - İnfernal Alistar Little Knight Amumu Freljord Ashe - Queen Ashe Apocalyptic Brand Sheriff Caitlyn Desperada Cassiopeia Dragonwing Corki Lord Darius Soul Reaver Draven Bandito Fiddlesticks Steel Legion Garen Blood Knight Hecarim Nightblade Irelia Commando Jarvan IV - Darkgorge Jarvan IV - Warring Kingdoms Jarvan IV Nemesis Jax Full Metal Jayce Statue Of Karthus Bilgewater Katarina Mecha Kha'Zix Judgment Kayle Traditional Lee Sin - Muay Thai Lee Sin Defender Leona Bloodstone Lissandra Steel Legion Lux - İmperial Lux Glacial Malphite Head Hunter Master Yi Blade Mistress Morgana Dreadknight Nasus Ravager Nocturne Penta Kill Olaf Full Metal Pantheon - Perseus Pantheon Uncle Ryze Warlord Shen Royal Shaco Bear Cavalry Sejuani Darkflame Shyvana - Ice Drake Shyvana Sandscourge Skarner Tyrant Swain Super Teemo Sultan Trndamare - Demonblade Tryndamare Vandal Twitch Primal Udyr Dragonslayer Vayne Greybeard Veigar Vandal Vladimir - Lord Vladimir Northern Storm Volibear Hyena Warwick Commando Xin Zhao Shockblade Zed Ulaşacağınız bilgiler Okan Pelindağ [email protected] MAİL ATARAK ULAŞABİLİRSİNİZ numaramı vermek istemiyorum sıkıntı oluyor twitter: @sklekovi Facebook: https://www.facebook.com/666Rammstein?ref=tn_tnmn __________________