Oyun Ticaret LOL EU West'te Satılık Hesap
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret LOL EU West'te Satılık Hesap
-
02-10-2019, 14:09:18Turkiye'den EU West'e Yeni Gectim arkadaşlar ama artık satmayı duşunuyorum ranked hic oynanmadı icinde bol karakter vardır ama sayıyorum Karakter ve Skinler: Ahri, Akali, Alistar - Golden ve Forsaken, Amumu - Sad Prom King, Anivia, Annie, Ashe - Freljord, Blitzcrank, Brand, Caitlyn - Resistance ve Officer, Cassiopeia, Cho'Gath, Corki, Darius - Lord, Dr.Mundo, Evelynn, Ezreal - Frosted, Fiddlesticks, Fiora, Fizz, Gangplank, Garen - Sanguine, Gragas, Graves, Hecarim, Heimerdinger, Irelia, Janna - Tempest, Jarvan IV, Jax - Temple, Jayce, Karma, Karthus, Kassadin, Katarina, Kayle - Aether Wing, Kennen - MD, Kha'Zix, Kog'Maw, LeBlanc - Prestigious, LeeSin, Leona - Valkyrie, Lissandra, Lucian, Lulu, Lux, Malphite, Master Yi - Samurai, Miss Fortune, Mordekaiser, Morgana, Nami, Nasus, Nidalee, Nunu, Olaf - Brolaf, Orianna, Pantheon, Poppy, Quinn, Rammus, Rengar, Rumble, Ryze, Shaco, Shen, Shyvana, Singed, Sion, Sivir, Sona - Guqin, Soraka - Dryad, Swain, Talon, Taric - Emerald ve Bloodstone, Teemo - Badger, Thresh, Tristana - Riot Girl, Trundle, Tryndamere, Twisted Fate, Twitch - Kingpin, Udyr, Varus, Vayne, Veigar, Vi, Warwick - Tundra Hunter, Wukong, Xin Zhao - Imperial, Ziggs, Zilean Toplamda 92 Karakter ve 21 Skin Acıktır. Karakter Adı: JediStarfighter Weste daha yeni geciş yaptım. İstediğim Fiyat: 150 TL dir. İyi Forumlar. __________________