Herkese merhaba, Uzun suredir oynadigim League of Legends oyununu universitede agirlasan dersler ve bireysel nedenler sebebiyle birakma karari aldim. Hesap tamamen bana aittir ve suana kadar sifresi baska kimse tarafindan ogrenilmemistir. Asagida hesabin detaylari bulunmakla beraber ilgilenenler lutfen [email protected]_com ("_" yerine nokta konulacak) adresine mail atarak iletisime gecsinler. Mailleri her gun kontrol edecegim ancak bu siteye her gun girmeyebilirim, ayrica msn de kullanmiyorum. Kisacasi mail atarsaniz kesin donus alirsiniz. Hesap EU-West serverinda Gold V 0 puandir. Cogu karakter aciktir(96 karakter). Acilmamis olanlar(17 karakter) : Darius - Evelynn - Fiora - Heimerdinger - Karma - Lissandra - Malzahar - Mordekaiser - Poppy - Quinn - Riven - Thresh - Trundle - Urgot - Wukong - Zed - Aatrox Satin alinmis skinler (53 Adet) : Dynasty Ahri Crimson Akali Golden Alistar - Unchained Alistar Pharaoh Amumu Bird of Prey Anivia Frostfire Annie Freljord Ashe - Sherwood Forest Ashe iBlitzcrank Resistance Caitlyn Desperada Cassiopeia Loch Ness Cho'Gath Red Baron Corki Death Blossom Elise TPA Ezreal Spectral Fiddlesticks Tundra Fizz Hired Gun Graves Nightblade Irelia Frost Queen Janna Full Metal Jayce Pentakill Karthus Slay Belle Katarina Deadly Kennen Acolyte Lee Sin Valkyrie Leona Imperial Lux Glacial Malphite Totemic Maokai Ionia Master Yi Koi Nami AstroNautilus French Maid Nidalee Frozen Terror Nocturne Glacial Olaf Gothic Orianna Freljord Rammus Tribal Ryze - Uncle Ryze Traditional Sejuani Yellow Jacket Shen Boneclaw Shyvana Earthrune Skarner Guqin Sona Dryad Soraka Firefighter Tristana Musketeer Twisted Fate Aristocrat Vayne Veigar Greybeard - Superb Villain Veigar Hyena Warwick Scorched Earth Xerath Mad Scientist Ziggs Shurima Desert Zilean Hesapta 133 RP - 12087 IP bulunmakta Hesapta 14 Rune Page bulunmakla beraber her rolde oynamis olmam sebebiyle dilediginiz her karakter icin gerek bulunan IP, gerek satin alinmis runelar ile dilediginiz rune sayfanizi dizebilirsiniz. Kisacasi sinirsiz rune olanaginiz bulunmakta ki bu size oldukca avantaj saglayacaktir oyunlarda. Benim aklima gelen herseyi yazdim, sorunuz olursa yukarida vermis oldugum adrese mail atarak ulasabilirsiniz. Hic satmayi dusunmedigim hesabim icin kafamda bir fiyat bicmedim acikcasi, bu yuzden mailinizde fiyat da belirtirseniz olumlu ya da olumsuz her turlu donus yapacagim. Simdiden alacak kisiye hayirli olmasi dilegiyle. __________________