Oyun Ticaret 93 level, 2757 gemli, isim haklı, 5 işcili, 9.seviye koy 250 tl
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret 93 level, 2757 gemli, isim haklı, 5 işcili, 9.seviye koy 250 tl
-
02-10-2019, 14:07:0794 LEVEL, 2896 GEMLİ, İSİM HAKLI, 5 İŞCİLİ, 9.SEVİYE KOY 250 TL Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi koyum 94 level. 5 tane işcim var 2896 tane gem mevcut. İsim değiştirme hakkı duruyor. Koy şu anda 9. seviye. 10.seviyeye yukseltmeye acele etmedim ve her şeyi 9'un en ust duzeyine kadar yukseltmeye uğraştım. Barbar Kral 10 level. Kralice 8 level Telefon No : 0530 441 0009 Satışı İstanbulda elden yapabilirim. Yada hesaba para yatırılınca gmail hesabını tamamen verebilirim ister Android ister Iphoneda oynayın. Havale yapılmadan mail adresi verilmesi soz konusu bile değildir. İlk sen ver diyecek cocukluktan cıkmamış arkadaşlar kesilikle mesaj atmasın. 29 yaşında adamım uğraşamam bu yaştan sonra. Fiyat olarak 250 TL istiyorum. 5 tane işci olduğunu ve 2757 tanede gem olduğunu duşunursek istediğim fiyat duşuk bile arkadaşlar o yuzden daha da bu fiyat uzerinden pazarlık etmeye calışmayın fiyat sondur. Whatsappdan mesaj atabilirsiniz. Arayabilirsiniz. Fotolar biraz eski gem sayısı fotolarda doğru değil. İsteyene foto atılır whatsappdan. Ciddi Alıcılar mesaj atabilir Cevap yazabilir. __________________