Oyun Ticaret PLAT IV Karakter Satılır // Plat Cerceve // 90 Karakter - 35 Skin
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret PLAT IV Karakter Satılır // Plat Cerceve // 90 Karakter - 35 Skin
-
02-10-2019, 14:05:20Merhaba herkese hayırlı satışlar Elimde bulunan PLAT IV karakterimi satmaya karar verdim. 90'a yakın karakter, 34-35 kusur skin bulunmaktadır. Klasik 2 run sayfası bulunmaktadır. Rp ile alınan totem gorunumu ve sihirdar simgesi bulunmaktadır. Fiyat olarak 70 TL duşunuyorum. Tok satıcıyım işine gelen alır. Temiz karakter hicbir problem yaşamazsınız. ------------------------------------------------------------------------- Ayrıca Gumuş 5 Karakterim Var Plat Cerceveli 70 Kusur Herosu Var . 10-15 Tane Skini Var. Rp ile alınan totem gorunumu ve sihirdar simgesi mevcuttur. Fiyat olarak 30 TLduşunuyorum. Tok satıcıyım işine gelen alır. Temiz karakter hicbir sıkıntı yaşamazsınız. ------------------------------------------------------------------------- Satış şekli ; Havale veya site uzerinde satabilirim. -> Havale Olursa Para Hesabıma Gecmeden Karakteri Teslim ETMEM ! -> İsteyenede site uzerinde satış yapabilirim. İLETİŞİM : 0551 247 47 76 __________________