Merhaba Arkadaşlar; Uzun zaman emek verdiğim accountumu oyunu bıraktığımdan dolayı satıyorum.56 Hero az gelebilir okuduğunuzda fakat cop hero yoktur hesapta tum lanelerin best heroları mevcuttur.Hesabı şişirmek icin tum 450 ip lik herolar alınmamıştır.Account TR serverindedir.Hesapta 56 HERO bulunmaktadır. 5 sayfa RUN bulunmaktadır..Hesap SİLVER 1 Ligtedir. 204 DERECELİ ZAFER - +610 NORMAL OYUN ZAFERİ Bulunmaktadır. Hesaptaki HEROLAR : Nocturne - Akali - Alistar - Annie - Ashe - Aatrox - Anivia- Caitlyn - Corki - Darius - Diana - Dr.Mundo - Draven - Elise Evelynn - Fiddlesticks - Gangplank - Garen - Hecarim - Jarvan IV - Jax - Jayce - Karthus - Kassadin Kayle - Kha'Zix - Kog'Maw - Le Blanc - Lee Sin - Master Yi - Nasus - Nidalee - Nocturne- Nunu - Olaf- Pantheon - Rengar - Riven Ryze - Shaco -Singed - Sona - Swain - Syndra- Teemo - Tryndmare - Twisted Fate - Varus - Vayne - Vi - Vladimir- Victor- Wukong - Xerath - Xin Zhao - Zed - Yorick Hesaptaki SKİNLER : Kızıl Akali - Kan Şovalyesi Hecarim - Eternum Nocturne ( Efsanevi Kostum) - Magma Xerath - Kelle Avcısı Rengar- Kutup Avcısı Caitlyn Aristokrat Vayne - Işık Oku Varus - Vandal Vladimir - Astronot Teemo (Efsanevi Kostum)- Viking Trydamere- Şok Bıcaklı Zed Hesaptaki RUNLER : 8x Buyu Nufuzu - 9x Fiziksel Hasar - 9x Saldırı Hızı - 9x Zırh - 9x Bekleme suresi (tanesi 820 ip) - 9x Buyu Direnci - 8x Yetenek Gucu - 3x +1 Altın Cevheri - 3x +%2 Can Calma Cevheri (tanesi 2250 ip) - 3x Fiziksel Hasar Cevheri - 1x Saldırı Hızı Cevheri - 2x Yetenek Gucu Cevheri - 1x Seviyeye Bağlı Yetenek Gucu Cevheri - 1x %2 Bekleme Suresi Cevheri - 2x Hareket hızı cevheri FİYAT:150 TL.Pazarlık yapılabilir.İletişim: Facebook:Erkin Eralp Gurler __________________