Oyun Ticaret TR 30 lvl acc dort dotluk Elmas lig satılık
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret TR 30 lvl acc dort dotluk Elmas lig satılık
-
02-10-2019, 13:58:02merhaba arkadaşlar ben lol hesabımı satmak istiyorum, sezon 1 den beri kullanmaktayım ve cok emek harcadım bu hesap icin fiyat olarak 350tl istiyorum ilgilenen veya daha fazla bilgi almak isteyen bana ulaşsın. hesap adını vermicem BAN riskinden dolayı, alıcı olursa adını da soylicem tabikide TR account lvl30 Elmas4 lig , sezon2 de platin sihirdar simgesi 5v5 normal ve ranked da altın cerceve, 3v3 veya ozel oyunda platin cerceve... şampiyonlar:75 tane fakat 10k ip bulunmakta sevdigin bir hero yoksa acarsın, 16 tane run sayfası ve tum runler. skinler: akali- gumuş dişi alistar-zincir kıran amumu-balo mağduru anivia-hextech anivia ashe-ametist cassiopeia-yeşim diş casso cho gath- kabus cho mundo-TPA elise-olum cicegi fiddle-tahta bacak fizz-kutup avcısı galio-efsunlu gankplank-korkunc gragas-vandal graves-riot irelia-gece katili janna-şanlı karthus-pentakill /hayalet karthus kassadin-hiclik oncesi katarina-kar katili kayle-başyargıc khazix-meka leesin-muay tai lissandra-kan taşı lux-muhafiz malzahar-golge prens master Yİ-ionia lı nasus-galaktik nidalee-hizmetci olaf-brolaf orianna-gotik/bicakişi/Tpa pantheon-lejoner rammus-frejlord'lu renekton-galaktik ryze-kara kristal sivir-haydut swain-kuzey cephesinden/bilgewaterli/despot tristana-riot tyrndamere-viking Twisted fate-kupa valesi/vahşi batılı veigar-ustun kotu vladimir-kanbeyi (legandery skin) warwick-bozkir avcisi yorick-pentakill ziggs-kartopu savaşı/deli bilim adamı zilean-shurima collu __________________