Oyun Ticaret [LOL] TR-GOLD V kaliteli skinli RUH BEKCİSİ UDYR VE PULSEFİRE BUGUNLUK FİYAT DUŞTU
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret [LOL] TR-GOLD V kaliteli skinli RUH BEKCİSİ UDYR VE PULSEFİRE BUGUNLUK FİYAT DUŞTU
-
02-10-2019, 13:57:18Merhaba arkadaşlar zaten yukarıda belirttim gold V liginde skinlerinin coğu kaliteli skinlerdir tamam belki sayısı cok değildir ama kalitelidir zaten gorunce anlarsınız BAŞTAN SOYLUYORUM YANLIŞ BİRŞEY YAZMIŞSAM EĞER MESAJ ATARSANIZ SEVİNİRİM DUZELTİRİM HEMEN. FİYAT OLARAK İSE ARKADAŞLAR SADECE BU GUN VE YARIN 160 TL DİR ACİLEN Bİ YERE PARA CIKARMAM GEREKİYOR O YUZDEN. HEROLAR; ARKADAŞLAR HEROLAR LUCİAN I DA SAYDIĞIMDA 14 HEROSU EKSİKTİR SADECE, YANİ 101 HEROSU VARDIR. BAŞKA BİR DEYİŞLE. HEPSİNİ TEK TEK YAZMAK UĞRAŞTIRACAĞI İCİN YAZMADIM FAKAT ŞUNU SOYLEYEBİLİRM 5 TANESİ 6300 LUK OLMAYANLARIN 3 TANESİ 4800 LUK 4 TANESİ 3150 VE 1 TANESİ 1350 İP LİK Skinler ; ( skinlerin arasında bedava olanlarda vardır yanıltmak istemiyorum bakın siz, zaten bedava olanların yanına işaret koyucam. tek cizgi olanlar free, 3 cizgi olanlar 520, 5 cizgi olanlar 975, 10 cizgi olanlar legendry, kalın harfle olanlar ise Temalı (Destansı) skinlerdir,unutmuşum 1350 rp lik olanların yanına da kalp koyuyorum şekilli olsun diye )) Pulsefire Ezrael Buzul Ezrael --- Celik Kuvvet Garen