[B]Merhabalar arkadaşlar. Oncelikle sadece bilgi almak istediğim icin bu konuyu actım. Şoyle soyleyeyim yaklaşık olarak 1.5 senedir bu oyunu oynuyorum tam tarihini bilmiyorum ama oyuna başladım 1 hafta sonra volibear satışa cıktı Bu oyunda ki en buyuk hatam tamamen bireysel becerelirimi geliştirmemdi hic bir zaman takım arayışında bulunmadım hep kendimi geliştirdim hatta bazı herolar uzerinde rekorlarım var kendime gore tabii Elmas 1 de değilim ama elmas 1 de tanıdığınız varsa gelsin goruşelim aynı duzeyde olduğumu duşunuyorum . 1.5 yıldır oynuyorum ama Bronze 1 ligindeyim ama bi onceki sezondan kalma gumuş cercevem var boyle de şacma bi lig sistemine sahibiz Pek fazla uzatmıcam acc . isteyene verebilirim benim icin problem diil. Oyunda gercekten coğu şeyi yaşayıp gorduğumu duşunuyorum. Yanlış hatırlamıyosam 10 tane hero eksik 100 kusur tane hero var. Oyuna para yatırmayı sevmem o yuzden skin sayısı az 10 tane falan. 1 belki 2 kere rp cekmişimdir fazla diil. 900 e yakın normal win 107 ranked wini Bronze 1 liginde Gumuş cerceve Daha fazla bilgi icin [email protected] yada kullanıcı adı: ykpdmr mesaj atabilirsiniz. lolkingten de bakabilirsiniz. B] __________________