Oyun Ticaret BUYUK İNDİRİM KACIRMA 4 GUNLUK 150 KOSTUM 275 TL! Elmas 5
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret BUYUK İNDİRİM KACIRMA 4 GUNLUK 150 KOSTUM 275 TL! Elmas 5
-
02-10-2019, 13:54:5911.10.2015 SONA ERECEĞİ TARİH İNDİRİMİN : 15.10.2015 4 Gunluk İndirim Fiyatı : [size=x-large]GUNCEL FİYAT : 275 TL. [/size] Eski Fiyatı : 375 TL 100 TL Bİ İNDİRİM OLDU! Turkiye sunucusunda elmas 5 konumundadır. Benim hesabımı neden almalısın? Şu an site uzerinde bu denli kostume sahip ve bulunduğu lig bakımındanda en uygun fiyata sahip hesap budur. İddaa ediyorum ligi daha duşuk veya kostum sayısı daha az bir cok hesabı bu bitciğim fiyata ve buna yakın veya bundan yuksek fiyatlara gormeniz mumkun Başka bir oyuncudan satın almaya calışsan boyle bir hesabı cok astronomik rakamlara alırsın.%100 garanti veriyorum alışveriş sonrasında kesinlikle dolandırılma ihtimali vermiyorum hatta izmir icerisinde evime gelip cayımı bile icebilirsin Aile ortamımda o derece kendime guveniyorum.Dolandırılma riskin yok izmir 9 eylulde hukuk oğrencisiyim ismim cismim herşeyim acık ve net ve bu site uzerinde bu 8. satacağım hesap olacak eğer satılırsa.Daha onceki yapmış olduğum satış işlemlerime profilimden goz gezdirebilirsin Gelelim hesabın genel profiline : Hesap 2 sezondur acıktır. 2014 Sezonunda acıldı gecen yıl. Bu zamana kadar en ufak cezai işlem gormemiştir.Ne chat/ban ne afk hicbir şekilde ufacık da olsa cezası yoktur. Ticket sisteminde 21 SORUYLA BİRLİKTE VERİLECEKTİR MEVCUTTUR TUM BİLGİLERİ HESABIN ! [size=x-large]KOSTUMLER : [/size] Arkadaşlar hesapta sadece 8 şampiyon eksik bunlar ; Wukong , Nami , Leona , Yorick , Urgot , Miss Fortune , Sona , Galio Cokta metada olan şampiyonlar değil bildiğiniz uzere.Full Şampiyon yazdım başlığa ama ben yinede şu an hesabımı aktif kullandığımdan dolayı hesaba zaten kostum eklemeleride gun be gun yapılmakta bugun acılan tum şampiyon takım paketleri hesaba eklendi orneğin yeni gelen Şampiyonlar Şampiyonu Kalista kostumu dahil.Şampiyon bakımından da bu eksiklikleri gidermeye calışırım ve yukarıda belirtilen şampiyonlarıda hesap satılana kadar zaten tamamlarım gibime geliyor eğer ciddi bir alıcı kısa surede cıkmadığı taktirde. Zaten Şu an hesapta 10k IP var 2/3 şampiyonu daha almam mumkun! Satış sadece İzmir ici elden olabilir , başka şehirlerden havale olabilir. Guvence olarak Burada daha once satışa cıkardığım 8. hesabım olacak bu. Bu forumda haşır neşir olanlar zaten tanır beni bunun dışında telefonla irtibat her turlu acık adres veya admin aracılığıyla yapabiliriz burada benim acımdan sorun yoktur guvence her turlu sağlanır. [size=large]İletişim icin ozel mesaj atın eğer ciddi alıcıysanız telefon numarasıda bırakıyorum fiyatı yazdım yukarıda az birşeyde olsa pazarlık payı vardır! [/size] TEL NO : 0505 20 897 20 [size=x-large]GENEL PROFİL :[/size] [size=x-large]RUNLER : [/size] [size=x-large]MEVCUT OLMAYAN ŞAMPİYONLAR : [/size] [size=x-large]TOPLAM HARCANAN RP İLE BİRLİKTE KOSTUMLER : [/size] 138.285 RP! [hr] __________________