Oyun Ticaret Tr - Euw & dia 1, dia 4 ve gold 3 hesaplar
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret Tr - Euw & dia 1, dia 4 ve gold 3 hesaplar
-
02-10-2019, 13:54:53Satacağım tum hesaplar bana aittir. Sadece ben kullandım ve tum bilgileri mevcuttur. Ankara ici yuzyuze satış yapabilirim. Alacak kişinin 'hesap garantisi' acısından şirket bilgilerimi paylaşacağım. HESAP 1 TR: YENİ LİG: DİAMOND 3 Smurf bir hesap. En fazla oynanan ilk 8 heronun 7'sinde cok yuksek kdası var. 4 heroda ilk 20'de yer alıyor. Win - Lose Oranı: %55 2 Sayfa run mevcut. 30 adet hero mevcut. Skin: 0 adet. 150 TL HESAP 1 TR: SATILDI Lig: DİAMOND 4 Genel Bilgiler: Smurf bir hesap. Şampiyonluk Ustalığında 2 heroda ilk 15'te. 2 heroda ilk 50'de yer alıyor. Kda'sı her şampiyonda gayet iyi.(Son 30 mac 26W 4L) 2 Sayfa run page, 20000 ip ve 3000 lp mevcut. Bugune kadar hicbir ceza almadı. Win - Lose oranı : %56 40 Adet hero mevcut. Hic skin yok. Hesap 2 EUW: SATILDI Lig: DİAMOND 1 Genel Bilgiler: Cok eski bir hesap oyunun ilk zamanından beri aktif şekilde oynuyorum. Bugune kadar hicbir chat ban vs. gibi bir ceza almadı. 80000 ip mevcut. 20 sayfa run page mevcut ve tum herolar acıktır. Kostumler: CS riven, CS Thresh, Pax Jax, K9 nasus başta olmak uzere bunların haricinde kac adet skin olduğunu bilmiyorum ama 100 uzeri skin vardır. Gecen sezondan diamond cerceve mevcut. 5 adet totem gorunumu var. HESAP 3 EUW SATILDI Lig: Gold 3 Genel Bilgiler: 16 sayfa run page mevcut. 12 hero dışında tum herolar acık 25000 ip mevcuttur. Sandığa kalmış 5 adet skini var. Bunun dışında 30 civarı skini mevcut. Uzun suredir girmediğimden diadan plata kadar duşmuş. Plat cercevesi var ve ilk 10 oyun neticesinde gold 3 e attı. İsteyene plat yada diamond yaparakta satabilirim. Kore serverinda sıfırdan oyuna başlayacağımdan dolayı satıyorum. Fiyat konusunda anlaşırız. __________________