Oyun Ticaret [Point Blank] Hesabı Acil Satılıktır.
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret [Point Blank] Hesabı Acil Satılıktır.
-
02-10-2019, 13:51:07-Arkadaşlar acil olarak League of Legends hesabımı satıyorum. -87 Şampiyon ve 15 Kostum vardır. -Altın 1 -Gerekicek her turlu ozelliğin olduğunu duşunuyorum. -Satış amacım oyunu bırakıyor olmam. --Şampiyonlar ve Kostumler: Aatrox Ahri Akali - Deşergecer Akali Alistar Amumu Anivia Annie - Gotik Annie Ashe Blitzcrank Brand Caitlyn Cassiopeia Cho'Gath Corki Darius Diana Dr.Mundo Elise - Olum Ciceği Elise Evelynn Ezreal Fiddlesticks Fiora Fizz Gangplank Garen Gragas Hecarim Heimerdinger Irelia Janna Jarvan IV Jax - Vandal Jax Jayce Karma Karthus - Pentakill Karthus Kassadin Katarina - Paralı Asker Katarina Kayle Kennen - Karate Kennen Kha'zix LeBlanc - Prestijli LeBlanc Lee Sin - Geleneksel Lee Sin Leona Lissandra Lux - Muhafız Lux Malphite Malzahar - Vezir Malzahar Master Yi Mordekaiser Morgana Nasus Nidalee Nunu Olaf Orianna Pantheon Poppy Rammus Rengar Rumble Ryze Shaco Shen Singed Sion Sivir Sona Soraka Swain Talon Taric Teemo - Panda Teemo Tristana Trundle Tryndamere Twisted Fate Twitch Udyr - Ruh Bekcisi Udyr Vayne - Gonul Avcısı Vayne Veigar Vladimir Warwick Xin Zhao Yorick Zed Zilean - Zaman Makinesi Zilean Zyra --Runler ise: -Damgalar +0,87 Buyu Nufuzu | x9 +0,95 Fiziksel Hasar | x9 +1,7 Saldırı Hızı Yuzdesi | x9 +0,91 Zırh | x9 +1,3 Zırh Delme | x9 -Muhurler +19 Can - 18. Seviye | x9 +1,4 Zırh | x9 -Nişanlar +1,3 Buyu Direnci | x9 +1,2 Yetenek Gucu | x9 +0,70 Zırh | x9 -Cevherler +1,0 Altın / 10 Saniye | x3 +4,0 Buyu Direnci | x1 +26 Can | x3 +5,1 Can Yenilenmesi / 5 - 18. Seviye | x1 +2,0% Ek Cancalma Yuzdesi | x3 +1,5% Hareket Hızı Yuzdesi | x3 +38 Mana | x3 +2,3 Fiziksel Hasar | x3 +3,4% Saldırı Hızı Yuzdesi | x2 +5,0 Yetenek Gucu | x3 +4,3 Zırh | x3 Hesap acil olduğu icin 200 TL fiyatına satıyorum. Pazarlık payı olabilir. Sivas Merkez'de Oturuyorum. __________________