merhabalar silver 2 lol accountumu satmak istiyorum icinde 76 champ ve 40 kadar skin bulunmaktadır ve 3 rune page vardır izninizle biraz bilgilendirmek istiyorum: SKİNLER: -kızıl akali -emomu -iBlitzcrank -ejderkanat corki -ruh soken draven -olum ciceği elise -mudire fiora(kapalı) -gothic annie(kapalı) -kutup avcısı fizz -başsız hecarim(kapalı) -kazanova jayce -paralı asker katarina -muay thai lee sin -celik kuvvet lux -celik kuvvet garen -kafa avcısı nidalee -kafa avcısı master yi -kafa avcısı rengar -waterloo misfortune -japon balığı nami -arcade sona -kantaşı taric -gonul avcısı vayne -ateşdiş warwick -havuz partisi ziggs 10-13 tane daha skin var değersiz diye yazmadım skinleri değeri toplam 350 tl mumkun oldugunca degerli skinleri yazmaya calıstım daha fazlasıda var ama degersiz seyler bilginiz olsun RUNELER -ad -ap -support accountu takas yapmak veya pesin olarak satmak istiyorum yaklasık 600 lira harcadım accounta ama tabiki 600 liraya satmicam uygun bir fiyata varabilecegimizi dusunuyorum eger bu ozellikleri karsılayabilecek baska account varsa takas etmeyide dusunebilirim simdiden ilginiz icin teşekkurler. __________________