28 Ocak 1995’te Kocaeli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doğmuşum.
Babam İzmitli olup inşaat muhendisidir. Annem Sakaryalı olup ev hanımıdır. Kardeşim ise 1997 doğumlu olup adı Pınar’dır.
Hep Kocaeli-Derince’de oturduk. Anaokuluna başlamadan once her gun mahalledeki arkadaşlarımla vakit geciriyordum.
O zamanlar yaşadığımız yer coğunlukla yeşillikti, evimizin arkasındaki tepeler, ormanlık ve bahcelik alandı, hep oyun oynardık. Bazı arkadaşlarım taşınsa da coğunluğu hala aynı yerde oturuyor ve en iyi arkadaşım Erhan’dı. Cocukluğumun boyle gecmesi ilerideki yaşantımı iyi etkilediği icin cok şanslı olduğumu duşunurum.
Babam beni cumartesi gunleri iş yerine giderken, İzmit’te oturan babaannemin evine gotururdu. Babaannem ve dedemle guzel vakit gecirirdim.
Ana Okulu’na gidecek yaşa gelince, annem İzmit Yeni Turan Ana Okulu’na kayıt ettirdi. O zaman beş yaşındaydım. Ana Okulu’nda oğretmenlerim ve arkadaşlarımla guzel vakit gecirirdim. Bir sene Yeni Turan’a devam ettikten sonra Derince ’deki Bulent Turker’e kayıt oldum.
Mevlana İlkoğretim Okulu’na başladığımda ceşitli spor dallarıyla uğraşmaya başladım. Ancak her zaman ve en cok merakımı ceken şey arabalar oldu...
Artık ilkokul bitmişti ve ortaokula başlamıştım aynı zamanda eğitimime eskisinden daha cok yoğunlaşmıştım. Bu arada yaz tatillerinde de babama işlerinde yardım ediyordum.
İlk ve orta oğretimimi tamamladıktan sonra İzmit Lisesi’ne başladım. Birinci sınıftan itibaren İzmit Halk Eğitim’de İngilizce kurslarına katıldım ve birinci kur sertifikası aldım. Lise iki ve dorduncu sınıfta dershaneye gittim.
Otomobillere merakımdan dolayı, makine muhendisliğine gecmek icin Sakarya Universitesi; Makina programına girdim. İkinci donemin sonunda sınıf birincisi oldum. İkinci donemin bittiği yaz Nuh Yapı Urunleri A.Ş.’de staj yaptım ve donemlik stajımı da Savaş Demirtaş Mekanik Tesisat Şirketi’nde yaptım.
Makine muhendisi olup otomotiv sektorunde şirket kurup buyutmeyi hedefliyorum.
(Otobiyografide noktalama,paragrafa bolme,anlatım bozukluğu,akışı bozan cumle,giriş gelişme sonuc,noktalama eksikliği veya fazlalığı v.b hatalar varsa yazabilir misiniz,bir otobiyografide gore bazı cumleler cokmu uzun,iceriğe gore konulabilecek en iyi en cok 3 kelimelik başlık nedir ?)hatam varsa yazın
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Üniversiteler
- Üniversite Ders Notları
- Edebiyat / Dil Bilimi Otobiyografi odevi