- Izmir'den yuzyuze yada internet yoluyla alışverişimizi yapabiliriz. - Istanbul'a yerleşiceğim icin uzun bir sureliğine oyunu bırakmam gerekiyor bu yuzden satıyorum. - GOLD 5 - 700kusur normal win 200kusur ranked win vardır. - Fiyat 300TL dir lutfen ciddi alıcılar iletişime gecsin sadece oyun hakkında bir şey sormak isteyenler 1-2 hafta sonra sorabilirler. - [email protected] facebook yoluyla bana ulaşabilirsiniz. - 4 adet rune sayfası vardır AD,AP,MS AP,SUP olmak uzere - Oncelikle solemeliyim bu oyun uzerinde cok emeğim gecti ve cok guzel anlar yaşadım bıraktığıma uzulsemde bu accountu alıcak kişi rahatlıkla oyunda kendine bir yer bulabileceğini duşunuyorum cunku ciddi anlamda hero ve skin actım. - Oyuna yeni başlasanız bile lol yayınlarını izleyerek oyundaki pro playerları izleyip antrenmanlar yaparak 1-2 haftaya cok kolay oyuna adapte olabilirsiniz. (İlk başta herkes gibi sizde zorlanıcaksınız) - Onun dışında eğer alıcı İzmir'den olursa isteği takdirde belli bir sureliğine ona yardımcı olabilirim. Karakter ve Skinler: -Aatrox - Ahri - Akali (Blood Moon) - Alistar (Infernal) - Amumu (Sad Robot) - Annie - Ashe - Blitz - Caitlyn (Arctic Warfare) - Cho'Gath - Darius - Diana - Dr.Mundo - Draven (Soul Darkness) - Elise - Ezreal (Frosted) - Fiddlesticks - Fizz - Gangplank (Spooky) - Garen - Gragas - Graves - Hecarim - Irelia - Janna - Jarvan IV - Jax - Jayce - Karthus - Kassadin - Katarina (Sandstorm) - Kayle - Kennen - Kha'Zix - Kog'Maw - LeBlanc - Lee Sin (Dragon Fist) - Leona - Lissandra - Lux (Sorceress) - Malphite - Malzahar - Maokai - Master Yi - Miss Fortune (Cow Girl) - Mordekaiser - Morgana - Nasus - Nautilus - Nidalee (Head Hunter) - Nocturne (Frozen Terror) - Nunu - Olaf (Glacical) - Orianna - Pantheon - Poppy - Quinn (Phoenix) - Rammus - Renekton - Rengar - Riven (Battle Bunny) - Rumble - Ryze - Shaco - Shen - Shyvana - Singed - Sion - Sivir (Bandit) - Skarner - Sona - Soraka - Talon - Taric (BloodStone) - Teemo (Super) - Thresh - Tristana (Riot Girl) - Trndamere - Twisted Fate - Twich - Udyr - Varus (Arc Light) - Vayne (Aristocrat) - Veigar - Vi - Viktor - Vladimir (BLOOD LORD) - Volibear (Thunder Lord) - Warwick - Wukong - Xin Zhao - Yorick - Zac - Zed - Zilean - Zyra NOT: Skinlerden unuttuklarım olabilir ama coğunlukla hatırladıklarım bunlardır. Oyunda cok guzel zaman gecerdim umarım yeni sahibide benim kadar iyi eğlenir. __________________