TEL NO : 0505 20 897 20 WHATSAPP UZERİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ! Dj Sona, Pulsefire Ezreal Ruh Bekcisi Udry 3 destansı kostumden bir tanesi kesin olmalı hesapta efsanevi kostumlerdende biraz olan. Tercihen olması şart değil ama olursa hoş olur şampiyonlar şampiyonu thresh,kalista,shyvanada olursa hoş olur. Boyle ligi hic farketmez unranked,bronz felan hesaplarınıza talibim. Amacım ufak tefek istediğim gibi kafama gore takılcağım bi oyun hesabı bu oyunda.Tum buyuk hesaplarımı sattım rahatladım şimdi birazcıkta boş vakitlerimde oyundan tamamen değilde en azından hafif hafif bu hesapla kopmayı duşunuyorum. Nakit olarakta şu an başlıkta belirttiğim gibi paraya ihtiyacı olan varsa direk ateşleyebilirim parayı VakıfBank hesabımda şu an mevcut bakiyem var gunun her saati havale cıkabilirim internet bankacılığından yeterki beğeneyim hesabınızı. Belirli bi sınırım yok dediğim gibi şu kadar kostumu olsun ligi şu olsun gibi unranked aşamasından challenger aşamasına kadar olabilir yazın bakalım hesaplarınızı kapalı kostumlerde olursa hoş olur ama yukarıda belirttiğim kostumleri istiyorum kesinlikle 3 destansı kostumden bir tanesi en azından olsun. Hesaplarınızdan sıkıldıysanız nakite ihtiyacınız varsa buyrun bekliyorum. 50-100 TL arası olabilir bu arada 50 şart değil ama 100 ustu tekliflere kapalıyım 50 ustu 100'e kadar olan teklifleride değerlendireceğim ben bu oyuna para yatırmak daha fazla istemiyorum yeteri kadar yatırdım aldım sattım son durağım olacak dediğim gibi inzivaya cekileceğim ufak şirin bi hesapla telefon numarasından veya buradan ulaşabilirseniz bana. __________________