Oyun Ticaret SG Udyr, PF Ezreal + 6 Kapalı Kostum Uygun Fiyat! (Smurf) 120 TL
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret SG Udyr, PF Ezreal + 6 Kapalı Kostum Uygun Fiyat! (Smurf) 120 TL
-
02-10-2019, 13:42:14*40 Şampiyon Mevcut *FULL RUN *9 RUN SAYFASI *PULSEFİRE EZREAL + RUH BEKCİSİ UDYR +6 Kapalı Kostum [+Toplamda 13 KOSTUM]= KISACA SADECE KOSTUMLER 220 TL dir. TEL NUMARAM: 0505 20 897 20 FİYAT: 120 TL SATIŞ: İŞ BANKASI,VAKIFBANK UZERİNDEN,İzmir ici elden VEYA BURADA ADMİN ARACILIĞIYLA OLACAKTIR! Lutfen ciddi alıcılar yazsın arkadaşlar. KISACA BİR OZET GECECEĞİM: Merhaba arkadaşlar hesap smurf hesaptır. Smurf kasacak arkadaşlar icin fevkalade konumda.Fiyatıda gayet uygun.Bu sezon acıldı cercevesi yok tertemiz elle kasıldı Altın 4 klasmanına kadar. Herhangi bir cezai işlem gormedi.Şanlı sivir kostumu ve sezon sonu hediyeleride alabileceksiniz bulunduğu ligden oturu Şimdi mantıksal olarak neden bu hesabı almalısınız kısmına gelirsek oncelikle zaten oyuna yeni başlayanlar veya smurf hesap kasacak olan arkadaşlarım icin ben altın 4 konumuna kadar geliştirdim yeni sezon 6 da bir onceki sezonun şanlı kostumu olan şanlı siviri alabileceksiniz profilinizde altın cerceve ile birlikte bu Kostum listenizde yerini alacak.Bu sizin icin bi artı yan. Ayriyetten gorduğunuz uzere SG Udyr, PF Ezreal kostumlerinin tanesi 50 TL iki kostumu almaya kalksanız smurf hesabınıza 100 TL bayılacaksınız + şu an acılan kapalı kostumler var cadılar bayramı icin bunlardan en populer olan Hecarim,Katarina,Twisted Fate, LeBlanc kostumleride mevcut her biri 975 RP'ye alındı. yani toplamda 2 Destansı 6 Kapalı 13 kostume siz 120 TL verip sahip olacaksınız. Bence gayet uygun ve 100 TL kÂrdasınız. 22 SORUSUYLA BİRLİKTE verilecek ter temiz oynayabileceğiniz gayet şık bi hesap. Kafanız rahat etmek ileride sorun yaşamak istemiyorsanız kendiniz geliştirmiş gibi rahat oyun oynamak istiyorsanız tum bilgileriyle birlikte vereceğim bu hesabı almanızı tavsiye ederim ozellikle smurf geliştirecek arkadaşlar icin gayet ideal. Belki biraz indirim payı bırakabilirim oda kişiye gore toleransına ve elektriğine gore. Ama fazla bi indirim beklemeyin şu fiyat bile gayet smurf bi hesap icin uygun bu kostumler ile birlikte. Turkiyede direk boş unranked 30 şampiyonlu hesapları 50 TL sattıklarını duşunursek HESAP PROFİLİ: KOSTUMLER: RUN SAYFASI: __________________