Oyun Ticaret Lol tr sunucusunda satılık hesap (rp alınan işlem numralarına kadar mevcut ve cok ucz
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret Lol tr sunucusunda satılık hesap (rp alınan işlem numralarına kadar mevcut ve cok ucz
-
02-10-2019, 13:40:39atrox,ahri(tilki ateşi),annie,yolların kıralı bilitzcrank,brand,dr.mundo,gladyator draven,fidlesticks,fizz,garen,mafya graves,hecarim,kazanova jayce,katarina,tarihoncesi kogmaw,mayhoş lulu,muhafız lux,master yi,galaktik nasus,olaf,shoca,haydut sivir,sona,beyzbolcu trundle,trydamare,ruhbekcisi udyr ( destansı sikin ) ,varus, vayne,ozel silah zac , zed......2 adet run sayfası mevcut (ap ,adc)................hesabın yanında herşeyi veriyorum rp alınan işlem numaralarına kadar mevcut,hic ceza almadı zamanında kurdelisi vardı fiyatı 100 tl , rp ye yaklaşık 200 tl para verdim , yarı yarıya satıyorum iletişim olarak https://www.facebook.com/CANTURK.FATIH?ref=tn_tnmn , izmir ve cevresinde elden satış olabilir , banka havale yoluylada olabilir yanlız ilk şifre ver gibi muabbtlere girmem işlemin nasıl yurudğunu biliyorum ...tel:0553 286 02 25 __________________