Oyun Ticaret League of legend satılık hesap uygun fiyat.
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●47 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret League of legend satılık hesap uygun fiyat.
-
02-10-2019, 13:39:09LvL 30 450 normal win. 110 ranked win bronze I west serverindaki carımı satıyorum trde lig gumuş3tur geciş yaptıgımdan west daha kaliteli oldugu icin bronze 1 basladım 58 skinli hero hepsi 975 ve ustu skinler. 2 legendary 1 ultimate skin 1 epic skin. diğerli 975lik 2 tanesi 520 lik sadece. 80tane hero acık 3tane rune sayfası duzulu ap &ad&support. iş bankası havale yoluyla satıyorum. tekliflere acıgım iletişim 05437980079 skinler şoyle: (westte oldugum icin turkce adlarını bilmiyorum ) Justicar aatrox. Foxfire ahri Blood moon akali Sad robot amumu Hextech anivia Queen ashe Safari Caitlyn Jade fang cassiopeia Dark valkyre diana Tango evellyn TPA Ezreal (750 rp) Atlantean Fizz Steel Legion garen oktoferbest gragas. blood knight hecarim frost quenn janna darkforge jarvan angler jax nemesis jax full metal jayce sandstorm katarina battle born kayle arctic ops kennen mecha kha zix (1350 rp) wicked le blanc (750 rp) dragon fist lee sin iron solari leona dragon trainer lulu (1350 rp) steel legion lux overlord malzahar totemic mokai (520 rp) ghost bride morgana koi nami dreadknight nasus pharaoh nidalee eternum nocturne (1850 rp) brolaf (1850 rp) bladecraft orianna phoenix quinn full metal rammus Rune wars renekton battle bunny riven rumble in the jungle dark crystal ryze darkflame shyvana bandit sivir arceda sona tyrant swain justicar syndra superrrrrrrrr teemo deep terror thresh spirit guard udyr (3250 rp ) arclight varus blood lord vladimir best skin !!! (1850 rp ) northerm storm volibear pentakill yorrick wildfire zyra. evet arkadaşlar yanına fiyatını yazmadıgım 975 rp olanlar 2 3 tane daha kotu skinli karakterler var yazma ihtiyacı hissetmedim. 60000 bin rp ediyor hesaplayınca siz duşunun uygun fiyata vercem. gitti gidiyor link: http://urun.gittigidiyor.com/video-o...-west-91117292 170 TL veya 150 Lira direkt hesaba para yatırma. __________________