Oncelikle merhabalar.
Macaristan bildiğiniz uzere Avrupa'nın en gelişen ulkelerinden bir tanesi ve Avrupa'nın merkezi konumunda. Universiteleri de son derece koklu ve kulturlerarası, Dunya'nın her yerinden lisans, master ve doktora oğrencileri var ve Avrupa'nın da en gelişmiş ulkelerine yakın geciş noktası. Burada eğitim almak isteyen olursa, kendim de oğrenciyim burada, her turlu yaşam, kalma, yurt temini, okula kayıt gibi işlemlerini, ucak bileti ve karşılamasına kadar halledebilirim. Universiteleri bırakın YOK'u Dunya'da saygın, top ranking'de iyi universiteler. Turkiye'ye yakın ve ayrıca eğitimi son derece kaliteli. Budapeşte ise başlıbaşına ruya gibi bir şehir.
Buraya gelmekle asla pişman olmayacaksınız buna adım gibi eminim. Eğer bu konuda duşunceleri olan varsa, benimle ozel mesaj yolu ile irtibata gecebilir. Hic o bu bilgi ile kafanızı karıştırmayın. Direk size dilediğiniz bilgileri vereceğim buna şupheniz olmasın. Ayrıca min. masrafla bunları halletmenize yardımcı olacağım. TR'deki danışmanlıklara sacma sapan paralarınızı kaptırmak istemiyorsanız buyrun. Ayrıca gelecek kişilere iş bulma durumum da olabilir; ama bu kişinin de yetenekleri ile alakalı olacağından soz veremem. Yalnız yurt 135 eu aylık ve son derece iyi, ucuz ve kaliteli ev gibi kalacak yer share house konularında kesinlikle yardımcı olurum. Burada bir suru bilgi yığını o onu bu başka şey diyor kafanızı karıştırmak yerine direk benle irtibata gecebilirsiniz. Bu arada kendim doktora oğrencisiyim. Daha once Sydney ve Moskova'da kaldım. Burası cok ama cok daha farklı ve iyi bir yer ve kariyer gelecek acısından kesinlikle cok ama cok iyi bir sıcrama tahtası olacaktır oğrenciler icin. Gerek lisans, gerek master gerek doktora gerek post doc. İleride ve yakın zamanda okul fiyatları uluslararası oğrenciler icin pahalanacak birkac seneye dek. Siz bu zamana dek burada eğitim almanın yolunu bulun derim. Şu an koşullar hayet uygun. Ayrıca dil eğitimi icin de oralarda oyalanmaktansa, burasını tercih ederseniz hem daha iyi sonuc alırsınız hem de aşağı yukarı aynı fiyata gelir. Dediğim gibi aklınızdaki her konuda yardımcı olurum.
Sevgiler.
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Üniversiteler
- Üniversite Ders Notları
- Edebiyat / Dil Bilimi Macaristan'da Eğitim(Dil,Lisans,Master,Doktora),Yaşam,Yurt,Ev (Ka lacak Yer)temini.