Oyun Ticaret League Of Legends TR:55 Champ. 20 Skin , GOLD 3 Ligi
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret League Of Legends TR:55 Champ. 20 Skin , GOLD 3 Ligi
-
02-10-2019, 13:34:58Merhaba arkadaşlar; Hesabımı satmaya karar verdim gercekten TR serverdaki trollerden sıkıldım oynamak istemiyorum artık kendime başka oyun arayacağım ve bu oyun sanırım WoW olacak her neyse.. Uyeliğimi satmak icin FRMTR Uyeliğini acmış bulunuyorum ama surekli online olacağım ozel mesajla bana ulaşabilmeniz icin. gelelim Account iceriğine.. Başlıkta da belirttiğim uzere ; 450 Win Sayısı; 55 Champ. 20 Skin (1x 1820 Legendary) (4x Limited Edition skin TPA gibi ) geri kalan skinlerde 975 lik skinler (1 tane bile 520 lik kotu skinlerden yok en duşuk RP lisi 750 RP TPA Skini ) 2x Rune Page ( AP Carry Middle ve AD Carry olmak uzere) Ability Power Runes; Attack Damage Runes; Skinlerinde resimlerini koymak isterdim ama maalesef bunun icin zamanım yok eğer PM atarsanız detaylı şekilde konuşuruz.. Arkadaşlar iletişim icin facebook veya telefon vermek isterdim ama malumunuz coluk cocukla uğraşmak istemiyorum Eğer bana ozel mesaj yolu ile ulaşırsanız ( http://www.frmtr.com/private.php?do=newpm&u=4339663 ) sanırım burdan ulaşabiliyorsunuz her şeyi daha detaylı şekilde konuşabiliriz.. Fiyat ve odeme konusuna gelince , Sırf aldığım RP lerin 150 TL yaptığını duşunuyorum ama tabiki aynı fiyatı istemem soz konusu değil ve tabi TR gibi bir sunucuda o Troll arkadaşlar arasında Gold 3 ligine yukselmek gercekten başarı isteyen bir durum olduğundan birazda emeğimi fiyata eklemek istiyorum.. Char fiyatını 100 TL'dir Odeme şekline gelirsek yuz yuze İstanbul - Anadolu yakası kabulumdur. Bunun dışında internet ustunden de halledilebilir , her turlu guven sağlanır siz yeter ki alıcı olun Herkese iyi forumlar FRMTR __________________