Darkorbitte sağlam char karşılıgında 1 yıllık sağlam sunuculu site verilir. Vereceğim sitede burada tks yaparsak aldığım site linkini veririm oradan sozleşmeye gore sitenin adını 3 kere değiştireiblirsin adını istedğin gibi yaptırırsın benim zombi sayfam wardı oyuzden direk ozmbili actım ama sen darkorbit hayran topluluğu yaptırabilirsin ben işimiz olmaz diye 3 tane hakkı bıraktım değiştirmedim ama icinde az editleme yaptım darkorbit resimleri fln ekledim bir goz at http://zombifilmlerisevenler.org/index.php Site vip ozelliğindedir. Alan hosting: 4 gb e-posta: sınırsız Trafik:20gb dil seceneği:mevcut İmza kaldırma: mevcut sepet: mevcut dijital katalog:mevcut İcerik desteği : mevcut Kontrol Paneli ile Kolay Kullanım Sektorlere Gore İcerik Hizmeti Site Analiz Raporlama Sayfa Yonetimi ve Kategorilendirebilme Sınırsız Sayfa Ekleyebilme Google Analiz Kodu Ekeleyebilme Site ozellikleri (Sınırsız) İcerik (Sınırsız) Coklu İcerik (Sınırsız) Sık Sorulan Sorular (Sınırsız) Duyurular (Sınırsız) Urunler (Sınırsız) Form Sihirbazı (Sınırsız) İnsan Kaynakları (Sınırsız) Resim Galerisi (Sınırsız) Video Galerisi (Sınırsız) Referans (Sınırsız) Kategori (Sınırsız) Harici Bağlantı (Sınırsız) Kalite Belgeleri (Sınırsız) Ziyaretci Defteri (Sınırsız) Anasayfa Modulu (Sınırsız) Haberler (Sınırsız) Download (Sınırsız) Acılır Pencere (Sınırsız) İletişim Moduller Anket Doviz Kurları Form Sihirbazı Sosyal Ağlar Hava Durumu Menu Modulu Son Fotoğraflar Son Videolar Son Yorumlar Urun (kategoriler) Urun (urunler) Urun (arama) Ziyaretci Defteri (son yazılar) Teklif vermek icin: www.Facebook.com/Ertugrul.zombi.eaz __________________