Oyun Ticaret Lol tr oncelik; Jungle
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret Lol tr oncelik; Jungle
-
02-10-2019, 13:27:37Arkadaşlar oncelikle ciddi olanların yazmasını rica ediyorum; Hesapda acık olmayan 15 kadar hero var yani herkesin beğenisi farklıdır ama o herolar benim oynamayacağım sevmediğim genelde kullanılmayan herolar.. 11 Run Sayfası mevcut Mevcut runler Support ihtiyacları haric her mevkiye uyacak runler var Jungle runleri ozenle hazırlanmış hazırdır.. 55 tane skin var gene tabiyki zevke gore değişir ancak hepsi gercekden en cok sevdiğim skinlerdir genel olarak beğenilen.. ( Ruh Bekcisi Udyr, Meka kha zix havuz partisi ziggs arcade sona iBlitzcrank warning kingdoms jarvan4 warning kingdoms xin zhao 1350 ve uzeri olanlar bunlar..) Normal oyun fazla oynamadım win sayısı 500.. Sezon 1 unranked Sezon 2 250 game Sezon 3 750 game Gold 5 de (Asıl satma nedenim burada takılı kalmak ben beceremedim cıkmayı siz becerirsiniz belki ) Onun dışında ozel olarak soyleyebilecegim Neredeyse butun jungle herolarından skin i mevcut 1-2 tane haric bazıları birden fazla İsteyen buradan bana iletişim bilgisi verebilir surekli takip edicem.. Skype omer34531 Hesap istanbul da Fatihde guvenlik nedeniyle bildiğim bir internet cafeden satılacakdır bilginize.. __________________