Oyun Ticaret Ucuza Satılık Euw LoL Hesabı Gitti Gidiyor Guvencesiyle
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret Ucuza Satılık Euw LoL Hesabı Gitti Gidiyor Guvencesiyle
-
02-10-2019, 13:24:46Merhabalar lol hesabımı artık oynamaya zaman olmadıgı icin satmaya karar verdim hesabım eu-westtedir sadece tr serverından weste aktarmak icin 60-70 tl gibi bir takam odemiştim westte oynamak istemezsenizde ki sahsi fikrim west cidden superdir tr serverlarına belirli aralıkta bedava geciş acılmaktadır hesabımda 75 hero 10 civari skin kardan adam totemi ve adc-ap-tank-sup gibi runlerin hepsi tamamlanmıştır gecen sezonu silver olarak bitirmiştim silver cercevelidir bu sezon ilk 10 macı atılmamıştır alan arkadaş atacaktır ve kabiliyetine gore ligi belirlenecektir herseyi hazır bol herolu alıp oynanıcak bir hesaptır ben bu accountu bu seviyeye getirmek icin 500-600 lira civarında para harcamıstım ve bir o kadarda emek simdi sizlere gittigidiyor guvencesiyle satışa sunulmuştur alan kişiye simdiden iyi eglenceler fiyatı Gitti gidiyor'dan almak isteyen arkadaslara 55 Tl'dir direk hesabıma para aktarımı yaparak almak isteyenlere'de 50 Tl'dir. Hesabın Satıldıgı Gitti Gidiyor Linki Asagıdadır. http://urun.gittigidiyor.com/video-o...esap-169213143 __________________