Merhaba arkadaşlar hesabımı 1 senedir oynamaktayım.Tr sunucusuna kayıtlıdır.Oldukca fazla karakter ve skin mevcuttur hepsini asagıda birazdan tek tek yazacagım.İlgilenen arkadaşlar icin burdan bana ozel mesaj ile ulaşırlarsa telefon ile goruşebilecegimizi hatırlatmak isterim.Yuz yuze veya havale yoluyla anlaşabiliriz.Hesabım altın seviyesindedir.İcindekilerden bahsedelim alıcı olanlar icin detayları daha sonra konuşuruz diye duşunuyorum.. Hesaptaki karakterleri yazmak yerine olmayan karakterleri yazmak daha basit oldugundan oturu bu yolu seciyorum Galio Urgot Zilean Heimerdinger Poppy Karma Volibear Viktor Fiora Syndra Nami Quinn Lissandra Yukarıda ismi gecen karakterler hesabımda mevcut degildir.Geriye kalan butun hepsi hesapta bulunmaktadır. Hesapta bulunan skinleri ise Turkce isimleriyle şunlardır.Fiyatlarıyla yazmam gerektigini duşunmuyorum(Rp). İsmin yanındaki ; 1 Yıldız : 520 Rp 2 Yıldız : 750 Rp 3 Yıldız : 975 Rp 4 Yıldız : 1350 Rp 5 Yıldız : 1820 Rp 10 Yıldız : 3250 Rp Anlamındadır.Kolaylık olması icin her skin'in yanında yıldız işareti vardır ve değerlerini gostermektedir. -Gumuşdiş Akali *** -Zebani Alistar *** -Kucuk Şovalye Amumu ** -Yolların Kralı Blitzcrank **** -Direnişci Caitlyn * -Şerif Caitlyn * -Savaş Makinası Cho'gath ***** -Kara Valkyrie Diana *** -Olum Ciceği Elise *** -Pulsefire Ezreal ********** -TPA Ezreal *** -Parti Canavarı Fiddlesticks *** -Zonta Gragas * -Mafya Graves *** -Maskeli İrelia *** -Hextech Janna *** -Fırtına Janna * -Savaş Ustası Jarvan IV **** -Can Duşmanı Jax *** -Valdan Jax * -Kazanova Jayce *** -Kum Fırtınası Katarina *** -Doğuştan Savaşcı Kayle *** -Karateci Kennen * -Meka Kha'Zix **** -Muay Thai Lee Sin *** -Geleneksel Lee Sin * -Valkyrie Leona * -Cılgın Lulu *** -Celik Kuvvet Lux *** -Totem Maokai * -Mafya Miss Fortune *** -Firavun Nasus * -Kelle Avcısı Nidalee *** -Hizmetci Nidalee * -Hicliğin Dehşeti Nocturne * -Gotik Orianna * -İnsafsız Pantheon * -Taşralı Renekton * -Orman Cocuğu Rumble *** -Kara Kristal Ryze *** -TPA Shen *** -Sorfcu Singed *** -Haydut Sivir ** -Runlutaş Skarner * -Kantaşı Taric *** -Super Teemo *** -Derin Dehşet Thresh *** -Roket Kız Tristana *** -Silahşor Twisted Fate ** -Kupa Valesi Twisted Fate * -Gangster Twitch *** -Ruh Bekcisi Udyr ********** -Işık Oku Varus *** -İsyankar Vayne * (Yukarıdaki skin sıralaması karakterlerin isimlerinin ilk harflerinin alfabetik sırasına goredir) Hesaptaki bulunmayan karakterler ve bulunan skinleri yukarı da yazmış bulunmaktayım bunların dışında 4 adet Run sayfası mevcuttur onlar daha sonraki konular tabi.Skinlerin değerleri yıldızlarla belirtilmiştir ve yıldızların kac rp'ye eşit olduğunu yukarı da belirtmiştim.İstediğim fiyata gelirsek eğer 550 Turk Lirasıdır.Almak isteyen arkadaşların benimle forum uzerinden iletişim kurmaları rica olunur.Herkese iyi forumlar. __________________