Oyun Ticaret Wow+Hots+Heartstone 3 in 1 account.
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret Wow+Hots+Heartstone 3 in 1 account.
-
02-10-2019, 13:20:44Arkadaşlar merhaba kısaca hesaplarımdan bahsedeyim; Hots: Betasından beri oynadım, 20'nin uzerinde karakter var isteyen olursa detaylı bi liste yaparım. Extra binek olarak Heartstone ve İronwolf mountları var ve ayrıca 50k civarında gold var. Son zamanlarda pek oynamadığım icin goldlar epeyce birikmiş. Heartstone: Ağırlıklı olarak Hots oynadığım icin bu oyuna fazla vakit ayıramadım fakat yinede orta seviye bir hesaptır. Tum adventureler full acıktır. Naxx, Blacrock Mount. ve son cıkan League of Exp. (Tum kanatları dahil) Craft neredeyse hic yapmadım 1000x civarı dust var. Biraz takviyeyle ranked icin rahatca deste oluşturulabilir. Wow: Son olarak wow'a gelirsek, wow'u ilk kez satın alıp oynadım arkadaşlar merak etmiştim, başlangıc paketi + WOD aldım. 30 gunluk oynama suresi + bir adet 90 karakter boost verdi. Boostu kullanmadım, oyunu biraz oğreneyim falan diye 100 lvl hunter kastım, garnizon falan filan biraz uğraştım derken suresi bitti. Hesap bu şekilde arkadaşlar, ilgilenen birileri cıkarsa elimden geldiğince yardımcı olurum. Detaylar icin pm atabilirsiniz... __________________