SKİN LİSTESİ: SİMGE LİSTESİ: RUN LİSTESİ: TOTEM LİSTESİ: FIYAT: 250TL İLETİSİM: https://www.facebook.com/szinle & 05398245408 ACIKLAMA: Bkz1*Daha once hesap alıp satmadım LOL’de. Piyasayı bilmiyorum ama harcadığım butce kadar bir satış butcesi beklemiyorum (Yoksa fiyat cok fazla olurdu(: ) Gercekten uzun zaman emek verdiğim charımı satmaya karar verdim. Bilgisayarim eski oldugu icin en duşuk ayarlarda zor oynuyorum :/ universite felan derken LOL devri bitti benim icin sanırım  Bkz2*Charın calınması durumunda geri almak icin gerekli olan tum bilgileri mevcuttur. Alan kişiye bilgilerin doğru olduğunu kanıtlamak amaclı lol un support sitesindeki daha onceden hesabı geri almak icin gonderdiğim bilgileri gostericeğim. Ciddi bir şekilde satmak istiyorum lutfen sadece ciddi alıcılar ile goruşelim… !!!Dolandırıcı tarzında arkadaşlar lutfen uzak dursun zaman kaybediceklerdir sadece. *Elden satış: Tekirdağ HESAP TANİTİMİ: *PLAT 2 58LP *9125 İP 151RP MEVCUTTUR. *PLAT CERCEVE MEVCUTTUR. *USTALİK SKORU 285 DİR. *3 EFSANEVİ SKİNDE ACIKTIR . *HESAPTA 135 ADET KOSTUM MEVCUT SKİNLERİN (TOPLAM DEGERİ 133.475RP DİR.) *6 SAYFA FULL RUN VARDİR. CDR ZİRH DELME SUP ATACK SPEED TUM RUNLERİ TAMDİR RUN SAYFASİ ALİP OZEL RUN DİZEBİLİRSİNİZ. *HESAPTA 4 ŞAMPİYON HARİCİ TUM ŞAMPİYONLAR ACİKTİR. *ELOSU YUKSEKTİR 22 25 ARASI LP GELIR 17 18 GİDER. *CALINMASI DURUMUNDA GERİ ALMAK İCİN GEREKLİ TUM BİLGİLER MEVCUTTUR. (DETAYLI BİLGİ Yİ ACIKLAMADA YAZDIM*bkz2)[/SIZE] __________________