Arkadaşlar merhaba, Uni son sınıf oğrencisiyim, son donemimde derslerim ağırlaştığı icin hesabımı satma kararı aldım. Bu forum uzerinden bir cok hesap sattım tanıyan , bilen biliyor zaten hep yeniden başladım ama bu sefer son inş Onemli not : hesabın butun bilgileri mevcuttur , biletle her hangi bir talepte bulunduğunuzda sizden istenen soruların butun cevaplarının olduğu not defterinide size ileteceğim Eksik olan şampiyonlar genellikle meta dışıdır ( urgot , taric , karthus vb ) iciniz rahat olsun o konuda 1-2 tane alınması gereken var oda cok zor olmamalı Resimlere gecelim ; Kostum listesi ( hepsi doğrudur , arzu eden olursa skype uzerinden gosterebilirim ) Run sayfaları Simgelerin bir kısmı Totemlerim Arkadaşlar hesap tamamen bana aittir benim dışımda 1 kişi bile hesaba giriş yapmamıştır , hatta benim kullandığım bilgisayar dışında başka bir bilgisayar da oyuna girilmemiştir. Fiyat Hesap icin istediğim rakkam 300' TL dir. Pazarlık sunnettir İstanbul anadolu ici yuz yuze satış yapılabilir, bunun dışında havale de kabul ederim , dediğim gibi forumda referansım bayağı fazla guvenebilirsiniz. Elmas hesabı alıp 100 - 150 tl ye satan dolandırıcılardan değilim , bir lol oyuncusu tamamen kendi başına elmasa cıkıyorsa , bu kadar kostum , run sayfası vb. şey alıyorsa tutupta 100 tl istemez hesabına forumda ki o ucuza satan insanlar hesapları ondan bundan calıp satan kişiler... İletişim skype : uludagemre frmtr uzerinden ozel mesaj atarakta ulaşabilirsiniz İyi forumlar herkese __________________