Oyun Ticaret Lol TR satılık S2 S3 Platin Hesap
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●43 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret Lol TR satılık S2 S3 Platin Hesap
-
02-10-2019, 13:09:25Selam arkadaşlar 3 senelik hesabımı cok zaman harcadığın icin satıyorum.Hesap europe westte 3 sene once acmıştım yaklaşık 3 ay once TR serverına gecırdim. Ozellikleri -S2 den Platinyum cercevesi (mavi cerceve) -Şu anda platinyum 4 ligindedir.(P1 den duştum bu aralar) -102 adet karakter vardır.Olmayan karakterlerin adını yazıyorum ,diğer turlu uzun surer.(Ahri,Fiora,Heimer,Malhazar,Kassadin,lissand ra,Vi,Zac,Zed,Zilean,quin) -15 adet run sayfası olan run ler -Kırmızı :buyu nufuzu,saldırı gucu,zırh,zırh delme,zırh delme ve buyu nufuzu beraber olan(hybird ) x9 dur hepsi -Sarı: Zırh,altın yenilemesi,mana yenilemesi x9 tanedir 4 adette yetenek gucu seviyeye gore -mavi; Buyu nufuzu,saldırı hızı,buyu direnci,bekleme suresi(cd),x9 -cevher: Altın cevheri,ek can emme,can calma,can yenilemesi,kritik hasar,fiziksel hasar,yetenek gucu,zırh delme,hareket yuzdesi x3 tanedir 1 adette can runu vardır. -Skinler Zebani alistar Gol canavarı cho'gath Vucut şampiyonu mundo Nefer gangplak Kızıl garen Gecekatili irelia Şanlı janna Kara zırh jarvan Savaş ustası jarvan tapınak savaşcısı jax Başyargıc kayle Muay thai lee sin Buz devi malphite Suikastcı master yi Dehşet şovalyesi Nasus Yağmacı nocturne Brolaf Kaos işi orianna Lejtoner pantheon Metal zırhlı pantheon Magma rammus Arınmış riven Kara kristal ryze Siyah alev shyvana Savaş cığırtkanı sion Haydut sivir Runlutaş skarner Orman perisi soraka Despot swain Silahşor twisted fate İlkel udyr Aristokrat vayne Ak buyucu veigar Kont vladimir Sırtlan warwick Volkanik wukong Hesapta her turlu run hero vardır hangi lane oynamak istiyorsanız her şeyi hazır kısaca. Arkadaşlar Hesabın adı H4tun istiyen bakabilir profiline Tr serverına gecmeden onceki adı Arkheas'tır.S2 sıralamasına bakmak istersiniz diye S2 turkiyede 61. sıradaydı tahminim.(bu civarlardaydı tam olarak hatırlayamadım sırasını).Gercekten cok emek verdim bu hesaba run.hero,skin,derecesınden anlarsınız zaten.Fiyatı 500 tl dir.Unutmayın mavi plat cercevesi vardır. Eskişehir,İstanbul'dan yuz yuze satış yapılabilir.Odemeyi nasıl yapmak isterseniz bana uygundur takas teklif etmeyin iutfen. İsterseniz fotoda atabilirim. Almak isteyenler burdan Face yada telefonunu bırakırsa ben donerim size, kendi telefonumu vermiyorum iş saatlerım biraz dengesiz olduğu icin acamayabilirim.Unuttuğum eksik bilgisi olabilir sormak istediklerinizi burdan cevaplarım. __________________