İyi Forumlar; Bi heves heycan uğruna başlamıştım oyuna yaklaşık 1 sene once ama hic oturup başına harıl harıl oynamadım maalesef Herolar hoşuma gittiğindede rp ile satın almıştım ve bu 47 heronun yaklaşık 10-15 tanesi RP ile alındı skin ise fazla yok bildiğiniz skinler: Haydut Sivir, Galaktik Nasus, Viking Tryndamere gibi .. 2 Run sayfası var klasik olarak Ap runler tam genelde ap ve sup oynadım Ad ise cok az bi eksiği var gorebilirsiniz zaten .. Tam karşılığımı istemiyorum zaten hesapta oyle ahım şahım bi hesap değil yeni başlayanlar icin uygun olduğunu duşunuyorum yada oynayıp geliştiricem ben diyenlerede bişe diyemem .. Benim amacım bu hesabımı satıp yerine daha yuksek istatistikleri olan bi hesap almak varsa boyle hesabı olan bu hesap + ucrette verebilirim .. Sonuc olarak olay bu herşey ortada yalan yok hile yok acık bi hesap alıcıysanız yada sormak istediğiniz bişe varsa her zaman forumdayım yada mail atabilirsiniz .. İyi eğlenceler .. mail: [email protected] Hesap fotoğrafları: __________________