Oyun Ticaret LoL / 187 Skin / Elit Hesap(Championship riven vb.) / 20 Run Sayfası / Tum Herolar
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret LoL / 187 Skin / Elit Hesap(Championship riven vb.) / 20 Run Sayfası / Tum Herolar
-
02-10-2019, 12:59:30Merhaba arkadaşlar sezon 2den beri oynadigim lol oyununu uzun zaman once bırakma kararı aldım. Belki geri donerim diye yine de hesabı elimde tutuyordum ama geri donmiceğim netleşti. Hesap belkide şuana kadar frmtr ' de satışa cıkmış en iyi hesaptır. Sezon 2'den kalma gumuş kupa iconu var. Sezon 3'un tum iconları + Challenger Iconu var. S4 ' un cogu iconu var + Tekli sıra Diamond iconu var. S5 plat cerceve var ( malum oyunu bıraktıgım icin ) Ayrıca hesapta Championship Riven ve Championship Thresh'in yanı sıra bircok nadir skin var. Skinlere ozellikle dikkatle incelemenizi tavsiye ederim. Hesabin bu sezon icin henuz bir lige yerleşmişliği yok ama 1-2 gun icinde diamond olur. Bunun dışında hesapta tum herolar + 80k ip mevcut / 20 sayfa run sayfası ve oyundaki tum runler var. Hesabın normal win sayısı 3.5k + ... Ayrıca hesaba ait son 40 rp alımının işlem numarası mevcut. Satın alan kişiye bir guvence olarak verilecektir. Ulaşım icin telefon numaram : 0536 336 51 16 Oluculer boşa aramasın ne benim zamanım boşa gitsin ne de bir başkasının. Yalnızca championship rivenin bile fiyatı ortada. __________________