Herkese merhabalar arkadaslar.Oncelikle kendimden bahsediyim.2 senedir uo ile ilgilenmiyordum.Bir cok serverda gm,admin,scripter,world builder we owner olarak calıstım.2 sene ardından yep yeni bir serverlar gelmeyi planlıyoruz.. Eger allah izin werirse serverimiz www.armyofheaven.org gaming sirketi bunyesinde acılacaktır.Serverimiz cok iddialı(yep yeni hic gorulmemis sistemler ve muhtesem verdatayla) we bomba gibi geliyor AMA server acılmadan once serverimiza(tek yetkili degilim) bir ortak aranmaktadır.Eger sizde serverimiza ortak olmayı dusunuyorsanız [email protected] a "servera ortak olmak istiyorum" konulu bir email atmalari gerekmektedir.Msne eklemeyin kabul etmem gelen mailler arasından secerek biz irtibata gecicez.Ortak olacak kisinin emailinde bulunması gereken bazı bilgiler wardır cunku kaliteli bir kadro kurarak ciddiyetimiz belirtmek istiyoruz.... 1-adı soyadı: 2-yas: 3-yasadıgı yer: 4-tc kimlik no(opsyonal): 5-daha once stafflık yaptınızmı? 6-staff oldugunuz plevel? 7-hakkınızda bilgi 8-yardım olabilceginiz konular(para,script vb..) __________________