Oncelikle merhaba arkadaslar ... Ben uo serverı kurdum. Canım sıkılmıstı, server bulamıyordum ole kendi kendime GM'ken egleniodum. 6 Ayda kendimi cok geliştirdim. Serverı bambaşka bir dunya haline getirdim. Bir kac arkadaşımla bende player olarak oynamaya basladım. Baktıkki cok eğlenceli, geceleri 12'den sabah 5'e kadar uyku yok bize. Ama bir sorunumuz var. Player yok ... Benim haricimdeki herkes bu serverda ogrenmek icin oynuyor. Benim amacım ise onlara ve sizlere ogretmek. Eger sizde ultima online ogrenmek istiyorsanız bize katılın. Server 10-15 Kisi ile cok zevkli bir hal alıyor. Nebuladan falan gelen oyunculara gore bir server diil yanlız uyarıyım. ufak tefek buglar var. sitedede ayrıntılı bilgi var zaten. sunshineuo.tr.gg beklentilerinizi karşılayamaya bilir. cunku ufak bir server. ole britain fln acık diil. ama binekler olsun, npc ler olsun, yarısmalar olsun, para kasmak olsun, pvp yapmak falan cidden cok zevkli. her konuda yardımcı olabilcek bir GM'de olunca serverda cidden Ogrenmek Hic Bu Kadar Kolay Olmamısti Diyeceksiniz Ve Bir O Kadarda Egleneceksiniz. Servera hamachi ile baglanabilirsiniz. baska yolu ne yazıkki yok. ayrıntılı bilgiyi kayıt olmayı fln msnden konusuruz. [email protected] ekleyin charınızı acalım oyuna baslayın ... Unutmadan soliyim serverda edit yoktur ve olmayacaktır ! __________________