Bir kac Server
Oyun Dünyası0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Bir kac Server
-
02-10-2019, 12:09:13Bak arkadaşım sana onereceğim serverlara başlamanı tavsiye ederim(karşılarına acıklama yapıcam ordan beğendini sec)asla iki gunluk server yazmam birde site isimlerini araya "," koyarak yapıcam sen onları nokta yaparsın www,connectionpvp,org bu server gercekten tek kelimeyle muhteşem player sayısı 50 civarı yakında yukselir ph full acık oyuna ilk char actıında full spell book verio vs vs işte kasmalı server başlamanı tavsiye ederim.(rp) www,crasheruo,net bana bakarsan ben bu serverı pek beğenmedim acıkcası yukardaki serverdan daha az playerı var ve bana gmleri biraz arıza gibi geldi.amaa bi şey eklemek istiorm bu server hem kasmalısı hemde pvpsi var kasmalısı cok kotu ama pvpsinin ustune yok yani pvp istiyorsan OYNA derim(pvp & rp) www,intense,gen,tr muhteşem bir server ben kendimi bildim bileli bu server acık hazine sistemi var puan duel gibi şeyler var bu server pvp serverıdır.(pvp) www,arcanum,gen,tr valla ben bunu onceden oynuodum level sistemliydi ama level sistemi kaldırıldı ve yeni client geldi yeni clienttede virus cıktı ama sen istersen bi bak belki silmişlerdir.(pvp) www,nebula,gen,tr ne diim efsanevi server cok eskilerden beri var bi ara kapandı sora yine acıldı ph oranı cok duşuk skill cok zor gelio ama eer kasmayı seviyorsan tavsiye ederim bolda player var(rp) www,rodeopvp,com bu serverda bilet kasmak işkencedir ama istiyorsan gir bak ben hic sevmedim ama belki sen seversin( seveceğini hic sanmam)(pvp) www,luciasuo,com bu server aynı rodeo gibi birisi birinden script calmış ama hangisi bilmiorm eğer rodeomu luciasmı dersen tavsiyem luciasdır cunku rodeoda bilet yaratıkları pk ve tek atıyor kesmek cok zor ama luciasda gene aynı bilet yaratığı ama crim olduğu icin cok kolay kasılıo eğer bu aralar zevk istiyorsan buraya gelmeni tavsiye ederim cunku bu aralar bi bozukluk oldu attığın buyuler kafanda gorulmuyor ve hic takılmıyorsun (pvp) __________________