Ewet Arkadaşlar Ultima Online Cevrilmiş Komik Şarkılar: Manga-gitti page Player] Bir kez ışınlanmışsın bu sacma dungeona Yaratıklardan kacmak cok zor inan bana Attığın buyuler bile artık onlara işlemiyor Yanlarına gidince ekran kararmaya başlıyor Bir gateden geciyorum Crim gibiyim sanki Geride bir loot bıraktım bir de cesedi Summon mu bu, Wortex mi inan anlamıyorum O şey beni icine cekiyor Lagtan kıpırdayamıyorum [GM] Olanlar yetmez gibi bir de page geliyor “bana kufur ediyorlar,bu adam speed yapıyor” Birer birer zırvalanıyor Hata somurenleri bir bir banlıyorum Sonra oturmuş bugları teker teker fixliyorum [Player] Gidiyorum Dungeondan, donuyorum cesedi lootlamadan Uyan artık uyan, gitti mallar Kasıyorum sormadan, soruyorum kasmadan Dayan artık dayan, gitti page Bir kez gelmişsin bu sacma Magincia'ya Boş scroll bulmak cok zor inan bana Yazdığın scrollar bile artık para etmiyor Soylenen fiyatlar acı vermeye başlıyor Bir kopruyu basıyorum mutlu gibiyim sanki Cesetlerde ne değerli bişi cıktı nede bir artılı Doğru mu, yanlış mı inanma bende inanamıyorum Bu şeyler statik sanki hicbirşey alamıyorum İnanmazsın bir save hayatımı değiştiriyor Lootladıklarım icin bana bir şans veriyor Save ise bu gercekten artık restart istiyorum Action'a bile cıkamıyorum Cunku server kasıyor biliyorum ------------------------------------------------------------------------------------- Zalim (Reglerine Sağlık) Reglerine sağlık,hadi durma lootla bu ceset senin Buyulerine sağlık,bu alemde tek skillin Onu kilitleme,onu duşurme,hırsınla susleme Hadi seni kestim diyelim bir daha Ekranını karartıp reskill attığımda Dalacakmısın soyle Atack verebilecek misin,zalim Zalim, speed acan, sen de bu buyu atan Gelip de bana dalmaya ne hakkın var? Zalim, speed acan, sen de bu buyu atan Gelip de beni lootlamaya ne hakkın var? -------------------------------------------------------------------------------------- Meclis-i Ala Britain (Sallama oldu biraz) Gel gelen gordu newbielerin cilesini Cek cekki newbie olsain Dolan tasan mezarlar ve dungeonlar Hani nerede o kolay olan yaratıklar? Yalan yalan olan tek sey page Pagelerde gelen tek sey ise ceza Su Jhelom´un essiz Mezarında Ne kadar gizemli ve esrarengiz bir hava Gm'in gelişinden taa ki gidişine Ister newbie yada grandmaster dolas Burasi bizim iste gm topuk alanı Bak da gor playerlerin kacışmasını Ne kadar acimasiz olsada bu Gm'ler Senelerdir burda katlandik bu olanlara Britain bizimdir bizim kalacak Mezarı basıyorum gozlerim kapali Guildmaster ve memberleri James Mezarın sahi Pkların krali Britain Bizimdir Bizim Kalacak Mezarlığı basıyorum gozlerim kapali --------------------------------------------------------------------------------------- Şiir Al eline katana Koş buyuyu atana Dinle British atanı Resle yolda yatanı --------------------------------------------------------------------------------------- Atademirel-Heal At Flame strike at sevgilim Duyayım yanma sesini Lightning at sevgilim Ozledim inişini Acı bana heal at Son paramı verdim ben Senin icin regciye Senin icin yurudum Moonglow'dan Britain'e Son paramı verdim ben Senin icin regciye Senin icin yurudum Moonglow'dan Britain'e Amaaaaaaaaaaan Bless at Protect at Reactive at heal at Renkli atlarım oldu benim Zamanla hepsi zıbardı İsmini yere cizdim sevgilim Tanımadı gm'ler lanet ettim Heal at bana sevgilim duyayım o sesini Dragon kanadında deamon kılıcında ışınlanıp ucuşunda Nefesini hissediyorum Heal at Heal aaaaaaaaaaat İstemem ben kal vas flam quest oyunları yalan Ne anlarım gm topuktan Gatelerde aşklar yalan Yalaaan Bless at protect at reactive at Heal at sevgilim gideyim actiona Attığım pagelere bakılmıyor Sebep ? Star chamber'deki vicdansız GM ışınla bana sevdiğimi Merak etmeyin paranız kalmaz bende Abi recall'lik reg verir misin abi Sağol abi Anne beni communation crystalden arayan oldu mu ? Yok mu ? Yazık bize... -Saveden sonra restart atılacaktır... Heal atttttttttttttt -Savedeb sonra restart atılacaktır... ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Murat Kekili - Bu Akşam Olurum Bu akşam olurum beni Beni kimse reslemez Sen bile resleyemezsin Healerler bile reslemez Bir lightning gibi Duşerim gokyuzunden Reflectionun beni tutamaz Polymorph ile buyurum buyurum Dispel olur olurum Şiir Bu akşam olurum beni Beni kimse reslemez Sen bile resleyemezsin Healerler bile reslemez Bir lightning gibi Duşerim gokyuzunden Reflectionun beni tutamaz -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Batsin bu Dunya -Muslum Batsin bu skiller bitsin bu speedler in nox atip kacana yaziklar olsun Shireymis hikaye Mustangmis hikaye herkesi kesen mare benimmi olsunnnn ben ne yaptim admin sana Mahkum ettin beni mapusa Her im porda bir nightshade war sikayetim vendorlaraaa Sikayetim vendorlaraaa afallayan senmi yoksa benmiyim bileemediim) -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bayhan- Olum olda Duş Peşime Oyle Deathly in nox atma canım gidiyor Katana nı cekme daggerin yerine Oyle Arada Bi speedi acma başım donuyor Katana nı cekme daggerin yerine İnpor olda duş peşime Ss i cekte koy paradarbe Duşuyor hp em İn nox u yemişim Yinede Kacarım ben Gz'ye Kim bilir kac kez daha beni guardlar kurtaracak Ultima oynamak warya Action yapmak warya Kim bilir kac kez daha beni guardlar kurtaracak Ultima oynamak warya ''Buy Bank Guards'' yazmak warya ..... -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ahmet Kaya - Giderim Artik Bu Guildde Duramam, Atima Biner Giderim, Srtongboxum Kalsın Sizlere, Kal Ort Por Ceker Giderim. Hic Koşturmayın Peşimden, Giderim Kimseyi Kesmeden, Bırakın İstediğini Soylesin, Uus Jux Bile Atmam Giderim. Artik Surersiniz Bir Sefa, Vanquslar Kaldı Strongboxda, Hic Param Kalmasada, Kal Ort Por Ceker Giderim. Bozar mi Kaldın Tek Kalmak, Belaya Atlar Giderim, Greather bi Explosion Gibi, Tp Gibi Patlar Giderim. Kaybetem Bile İtemleri, Arkama Bakmam Giderim. Sinsice Omaz Gidişim, Guild Chat den Sover Giderim. Size Tamelediğim Must'ları, Moonglow'da Keser Giderim. İtem İcin Uzulmem Bilirsin, Hepsini Atar Giderim. Vanquslarimdan,İtemlerden, Dostlardan Cayar Giderim. Senden Aldiğim Ne Varsa, Strongboxa Atar Giderim. Kestirmem Size Kendimi, An Lor Xen Ceker Giderim, Wis Quas Atan Olursa; An Ex Por Atar KESERİM !!! --------------------------------------------------------------------------------------------------- Alah ne verdiyse Repleyin __________________