Oncelikle mrb'lar arkdslar .. Oyunu bıraktığımdan dolayı pedalıda satmak istiyorum , zaten oyun hakkında bilgisi olan arkdsların AS20 markalı pedal hakkındada bilgisi vardır.Oncelikle almak isteyen arkdslar icin KOPEDAL'ın resmi sitesine girip AS20 markalı pedalın nekdr olduğuna bakmalarınını rica ediyorum , Bn pedalı alalı 2 ay kadar olmadı 2 ayda toplasam 4 5 kere falan kullanmışımdır yani aldım ama zevkini alamadım şuanda paraya ihtiyacım olduğu icin satıyorum ilgilenen arkdsların bilgisine . Pedalın asıl fiyatı 180 tl ' dir ,Acil paraya ihtiyacım olduğundan dolayı ... FİYAT : 120 TL İLETİŞİM : 0507 828 22 54 Msj atın bn donerim arkdslar . Avantajları ve Ozellikleri: Pedalın kolaylığı ile BlackBOX’ın gucunu birleştirerek daha iyi oyun deneyimi sunar. RR+Skill combosunu en hızlı şekilde sektirmeden yapar. Cok seri şekilde Minor combo yapar. Otomatik olarak Lightfeet basar. Ronark Land'daki toplu PK'larda ve VS'lerinizde karakterinizden alabileceğiniz en iyi verimi almanızı sağlar. Urun Videosu ; http://www.youtube.com/watch?feature...&v=AhiJ9xQOKGg Beğen __________________