Eldorian Ultima Online Shard
Ultima Online0 Mesaj
●51 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- Diğer Online Oyunlar
- Ultima Online
- Eldorian Ultima Online Shard
-
02-10-2019, 11:53:53Eldorian Ultima Online Shard; Ultima Online Oyununu En Guzel ve En Sade Hali İle Yaşamak ve Yaşatmak Adına Acılmış Bir Rp Serveridir. Bu Serveri Acarken Kesinlikle 2 Ay Sonra Kapatırız Mantığı İle Acmadık ve Biz Temellerimizi Sağlam Attık. Yeni Acılmış Bir Server Olarak Player Sayımız Az Olsa da Zamanla Kapanan ve Tutunamayan Serverlardan Sonra Eldorian Ultima Online Serverinin Ayakta Kaldığını Ve Host Firması Kapanmadıkca Kesinlikle 1 Gun Bile Olsa Kesinti Yaşanmayacağını Garanti Ediyoruz. Ben Bu Serverin Proje Sahibi Olarak ve Uzun Yıllardır Bu Oyunu Oynayan Bir Player Olarak Oncelikle Playerlerin Surekli Kapanan Serverlardan ve Emeklerinin Boşa Gitmelerinden Şikayetci Olduğunu Bizzat Gordum ve Kendimde Bir Cok Serverda Bunu Yaşadım. Bunları Goren ve Yaşayan Biri Olarak Bu Serveri Online Player Sayısı 2 Bile Olsa Kapatmamak Uzere Actım.. Bu Metni Kimseyi İkna Etmek İcin Ya da İnsanlar Baksın da Bu Serverda Oynasın Diye Yazmadım. Bu Metni Oncelikle Kendime ve Bu Serverda Oynayan Playerlere Karşı Sorumluluğumdan Dolayı Yazdım. Hic Bir Servera Karşı Bir Art Niyetim Yoktur, Olamaz da.. Her Server Kendi Capında Emekle ve Maddiyatla Ayakta Durur. Bu Yuzden Aktif Olan Tum Serverlara Başarılar Dilerim.. __________________