Oncelikle herkese MERHABA! Arkadaslar normal sıradan ultima serverlarından sıkılan arkadaslarımız icin ultima online ile knight onlineyi birlestirdim ultimayı bırakup knight onlineye baslayan arkadaslar icin serveri hazırladım yaklasık olarak 2 ay a kadar acılacaktır. serverimizda knight onlinede olan coguı itemleri ultima onlineye uyarladım. mesela warior pendant ring of corugge ring of life mage earring vsvs cogu unique yuzukleri ultimaya uyarladım yuzugun cıkıs zorluguna gore +30 hp +30 dex +10 dex +5 hp +5 swordsmanship vsvsvs skill arttırıtyor cogu sehirin haritaları deişmistir haftaya kadar haritaların resimlerini fln koyacağım. suan bosslar hazır durumdadır 500 hp 3000 hp arası zorluguna gore droplarına gore hp leri olacaktırt . deişiklik arayan arkadaslar buyursun gelsin skillerin cogunu 70 den baslatacagım skill kasmayla urasmayacaksınız yani . ilginc binekler bosslar unique itemler silah dammageleri arttırılmıstır. harita deişmistir ustun kaliteli hizmet lagsız bir server isteyenler buyursun gelsin 2 ay a kadar acacagız 2 hafta sonra site acılacaktır site acıldıgında buraya yeni bir topic acıp yazacagım msn adresim [email protected] bazı konular hakkında destek olmak isteyen somut fikir verecek arkadaslar ekleyip konusabilir ve server hakkında benden bilgi alabilir ..!! haftaya gorusmek uzere bb..!! __________________