Renovatio UO Shard Acıldı!! (ML destekli)
Oyun Dünyası0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Renovatio UO Shard Acıldı!! (ML destekli)
-
02-10-2019, 11:47:36mondains legacy destekleyen dunyanın sayılı shardlarından biri olan renovatio uo shard 15 şubat 2006'da acıldı! elf karakter yaratabiliyor (yeni sac stilleri, sac renkleri, ten renkleri) mondains legacy ile gelen tum armorlar, silahlar, itemlar mondains legacy ile gelenyaratıklar, şehirler, hayvanlar (hazırlanıyor) felucca, tokuno, malas, ilhessar'da tum spawnlar tailor ve bs bodlarına ek olarak tame, tinker, carp., bowcraft bodları yeni meteryaller yeni tame sistemi (hayvanlarınızın levelını arttırarak ozelliklerini geliştirebiliyor ve ciftleştirebiliyorsunuz, ayrıca bio-engineering ile yeni turler oluşturabiliyorsunuz) ve serverda oynadıkca yeni bir cok şeyle karşılaşacağınıza emin olabilirsiniz. server acılalı 20 gune yakın bir zaman oldu, fakat bir pek reklamı yapılmadığı icin şimdilik cok oyuncusu yok. doğru duzgun kasan 10a yakın kişi var. ama onumuzdeki 1 ay icinde gerek rp, gerek pvp yonunden guzel bir server olacağını inanıyorum. server bağlantı bilgileri; login ip: 67.15.95.225 port: 2593 server web sitesi; http://www.realmofdestiny.net serverı ziyarete herkesi bekliyorum. sormak istediğiniz birşey olursa bana [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz (email,msn ortak) __________________