Herkeze merhaba , Uzun zamandır planladığımız bir projeydi Runuo serveri acmak ama benim işimden arkadaşımında askerliği engel olmuştu.. Son zamanlarda acılan serverların kısa sureli olmasıda bu projeyi gercekleştirmekte on ayak oldu.. Web sitemiz yapım aşamasında serveride nisanın son haftası aktif hale geciricez bir aksilik olmazsa.Acele etmek istemiyoruz cunku sorunsuz bir ortam hazırlamaya calışıyoruz .. Sitede Loglar canlı yayınlanacak , buyuk ihtimallede oyun accountlarınızı siteden alacaksınız. Host ile uzun sureli bir sozleşme yapmaya niyetimiz yok , bu bize ileride yaşanacak host sorumlusu veya makina ile yaşanacak sorunlarda bize kolaylık sağlayacağını duşunuyoruz.. Genel ozellikleri: fcr:6 fc:2 Bandaj basma hızı max : 180 dex 2 saniye Ph:Butun skiller icin %100 (Tailor-Blacksmith-Poison Ph'ları %30) Lower mana cost: 40 Lower regen cost: 100 Spelldamage increase:20 Hitchance increase:45 Defanschance increase:45 Damage increase:100 Mana regeneration:12 Greather Cure etkileri Lesser poison:%100 A Poison:%100 Greather poison:%100 Deadly poison:%75 Speed'i engellemek icin patch 5.0.5 e cekilmiştir. 5.0.5 ve ustu patch'e sahip olanlar girebilicek. Championlardan duşen ps şansları Bu uygulamayı ben ilk Neverscared'de gordum başka bir yerde oldumu bilmiyorum , hoşuma giden bir hadiseydi kendilerini tebrik ediyorum Barracorn: 120: %0 115: %40 110: %60 LordOaks: 120: %40 115: %60 110: %0 Neira / Riktor / Semidar / Mephitis championlarından standart oranda ps duşmektedir. Sistemleri ve diğer bilgileride web sitemiz acılınca ordan bildiricez. Bizi tanımanız icinde sitede kendimizi size tanıtma adına bilgilerimizi yazacağız..Aslında bunu acılmaya son 1 ay kala yazıcaktım ama acılan ve acılacak olan serverlar olduğundan onceden yazma gereği duydum ki bu oyunu oynayan playerların dağılmasını sunucu acan kimse istemez ... Bizim maddi olarak bir beklentimiz yok . Bulunduğumuz şehirde abonesi olduğumuz cafe bize sponsorluk yapmayı kabul etmesi ve cıkan masrafın yarısını karşılıksız karşılaması bizi sevindirdi.Daha acıklayıcı bir dille sitemiz acılınca oğreneceksiniz.. Aramıza katılan katılmayan herkeze selamlar ... [Unrequited] __________________