Arkadaşlar sunucumuz tam 2 ay kesintisiz acıktı hicbir sorunumuzda yoktu.Bir akşam oyuna girdim bir scriptte sorunla karşılaştık. Remoteye girmeye calıştım birde ne goreyim şifremiz değişmiş. Aktuel hosting elemenlarına konu hakkında bilgi verdim bize verdikleri yanıt şu : "Makina şifresine biz ulaşamayız o sizin sorununuzdur. Bizim elimizden birşey gelmez" ardındanda "isterseniz makinaya format atabiliriz" gibi bi teklif geldi. Tabiki makina icerisinde bulunan spherenin elimizde son yedeği bulunmadığı icin format atmak gibi bir duşunce aklımızdan bile gecemezdi. Aktuel hostinge biraz daha baskı yaptıktan sonra "elimizden birşey gelmez şifrenize sadece format atara ulaşabiliriz" gibi bir cevap geldi ve benim yazdığım "siz bu hostingi bulunduğu noktadan bir adım bile ileri goturemezssiniz bence hostingler bazı şeyleri ellerinde tutmalıdırlar. Sizin bu konu hakkında bu kadar aciz kalışınız sizin ilerleyemeyeceğinizin en buyuk ispatıdır." yazı sonucunda Aktuel hostingin butun msn adresleri beni engellemiştir. Butun arkadaşlara sesleniyorum eğer kaliteli ve devamı olan bir sunucu duşunuyorsanız bizim gibi kesinlikle aktuel hostingden uzak durun. Şuanda sunucumuzada nokta koymak zorunda kaldık cunku saveler ve son stabil hali elimizde bulunmamaktadır. __________________