Yeni Bir Server Geliyorrrrrrrrrrrrrr
Oyun Dünyası0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Yeni Bir Server Geliyorrrrrrrrrrrrrr
-
02-10-2019, 11:42:45Evet Arkadaşlar serverımızın duzenlemeleri cok yakıdna bitiyor sizlere iyi ve kaliteli bir server sunmak icin cok uğraşıyoruz tabi sizinde desteklerinizle emeğimizin boşa gitmeyeceğini umuyorum..Serverımızdaki yenilikleri biraz olsun tanıtmak isterim sizler; item olaylarında daha once gormediğiniz itemler olacak, daha sonra her turlu(warrior,mage,warlock,craft vs..) gibi charlara ozel itemler hazırlanmıştır...Sadece sinceuo ya ait ozel itemler hazırladık sizde beyeneceğinizden eminiz,daha sonra robeye gelirsek değişik ve bi o kadar ozellikli robeler eklenmiştir.. Serverımız şuan pasiftir.. yani playerlara acık değil sadece staff kadrosuna acıktır ama tahminim 1 hafta gibi kısa sure sonra değerli siz playerlarımızlada serverımız buluşacaktır şimdilik web adresi www.sinceuo.com dur tabi sitemize bakabilrisiniz ama daha web sitemizdede yenilikler yapılacaktır acılış tarihini ben buradan duyuracam ve sitemizden oğrenebilirsiniz... Saygılarımla şimdilik bu kadar yaza biliyorum bu saat malum bayram ustu misafirler varda ..:d __________________