United UO
Oyun Dünyası0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- United UO
-
02-10-2019, 11:38:50Dargath ve Arbeit sunucularını biliyor musunuz bilmiyorum, Dargath oyuncuyuz.biz'in altında acılmış ve yaklaşık 6 aydan fazla bir suredir acık olan bir sunucu. ML surumu olduğundan coğu insan ısınamadı ve zamanla oyuncusuzluktan server kurudu, fakat hala acık, cunku oyuncuyuz platformu serveri hala ayakta tutuyor. Arbeit Eques adlı başarılı scripterin kendi actığı server, ilginc ve ilgi cekici sistemleriyle 2 ay kadar acık kaldı, fakat o da bir yere kadar ilgi cekebildi ve Dargath ile aynı sonu paylaştı. Bu iki server sonunda birleşmeye karar verdi ve UnitedUO projesi ortaya cıktı. OCZ(oyuncuyuz) sponsorluğunda, Arbeit yonetim kadrosuyla(zaten 1 kişi var, başkası olmayacak dendi) United UO karşınızda, Forum linki : uniteduo . com / board Duyurular bolumunde server'a dair herşey yazıyor, server daha acılmadı bu arada. Oyuncuyuzu bilenler sponsorlukta bir sıkıntı yaşanmayacağını bilirler diye duşunuyorum, onun dışında Eques'i tanımak istiyorsanız Arbeit'in sistemlerine goz atabilirsiniz. Tum UO severleri bekliyoruz. Kolay gelsin. Not: Staff değilim, oyuncuyum. __________________