sa oyunda online saatlerimin azalması nedeni ile charı satıyorum. ozellikler: 83%70 asas butun skiller acık ve butun bilgileri tamamdır. guestler +8 e denerken yandıı 1,6 milyon np si var ve humandır. (kareli nazi) ustunde 1000 cash bulunuyor. inde birsuru ıvır zıvır var bikac gb de tabii ronarkland gorevleri duruyor. hp walkry ler mevcut. ve 58 lwl iti var. isi keyde mevcuttur. itemler: +9 citin 2 parca pauldron ve bot diğer parcalar +8 shell dual +1 rol +2 howling rooster ve 2 tane +1 howling rooster ıron set +8 dw ve +8 shard +8 undyy set gercekten tertemiz bi char ve temiz kullanacak bi arkadaşa satmak istiyorum. satış istanbuldan ve konyadan yuzyuze gercekleşecektir. diğer illerde aracım yok. şahsen istanbulda oturuyorum aracı bulacaklar istanbuldan ayarlarsa sevinirim. oyunu bırakmak istemiorum ama hayat şartları şuan bunu gosteriyo o yuzden cok cazip bi fiata bırakacam. itemleri parca parca satmayı duşunmuyorum toplu olarak satılacaktır sadece char ayrı itemler ayrı satılabilir sadece char satıldığı taktirde itemler parca satılabilir ozaman konu duzenlenir zaten. charın fiatı: +8 shard ve +8 undyy setle beraber ındeki 10 gb lik malzeme ile 500 tl dir. itemlerin fiatı: 1100 tl dir. (+8 shard ve undyy ler haric) bu fiatlar kısa bi sureliğine gecerlidir. ulaşabileceğiniz adresler: str0m_tim3 @ hotmail.com ( boşlukları siliniz) 0543 368 06 23 msn den ulaşabileceğinizi sanmıyorum cunku sadece sabah 9-11 arası pc başındayım gece calıştığım icin telefondan akşam 8 den sonra sabah 11 e kadar ulaşabilirsiniz. okuyan arkadaşlar guncellerse sevinirim. iyi forum lar. __________________