Selling Dual +11(+9)Shard <<
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- Selling Dual +11(+9)Shard <<
-
02-10-2019, 11:31:31Evet arkadaşlar; beni bilen bilir; kendi kullandığım karakterleri ve kendi kullandığım itemleri satan birisiyim; bu işin ticaretini bilmem. Kendi charımızda bulunan 2 tane shardı satılığa cıkarmış bulunmaktayım. Oyun ici duşunuyorum, fakat Tl ile almak isteyen arkadaşlar icin fiyat her biri icin 220 tl dir, pazarlık yoktur. ikisini alırsanız 420 olur.. Oyun ici ise; set + belt + 5gb istiyorum (veya set+ 20gb) ikisine birden ise 2 set + neck isterim; eksik kalan kısmı ben size oderim.. konuşulur anlaşılır yani.. Karakterlerim 1. serverda onlinedir. Oyu ici Pm: KekkeiGenkai veya LadyKRaLRuZGaR telefonla ulaşmak isteyen arkadaşlar: 5393067560 item hatay icinden yuzyuze satılabilir, uzaktan alacak arkadaşlara herhangi bir ust clanın tssinde guvence verilir. ayrıca altta gorulen karakter de satılıktır http://www.frmtr.com/cypher-k/4430178-satilik-81-level-priest-detaylar-iceride.html alacak arkadaşa hayırlı olsun şimdiden (not: bir tanesi reb 11, diğeri rebsiz +9dur; MrTuTKu adlı karakterin uzerinde 6 aydır kullanılan itemdir.) __________________