Tanıtım Konumuza Hoşgeldiniz Umarım Sonuna Kadar Bizi Okumuşsunuzdur. Teşekkurler Şimdiden. 2009 Yılında ilk sunucusuyla minecraft'ın survival sunucularını bozan bir sunucu olarak one cıkarılmıştır. Getirdiği rutbe, yenilikler, kasa vb. her turlu yenilik getirip minecraft survival tarihini değiştiren ilk sunucudur. 2009 yılında 1 yıl surecte oyunculara mukkemmel bir hizmet sunup ailevi sorunlardan dolayı kapanmıştır. CasperSurvival 2016 Yılında tekrar acılmasına karar verilmiştir. 9 aydır sunucu işleriyle uğraşan CasperSurvival Yonetim ekibi yaptığı yeniliklerden bıkmamış, yapılan her turlu saldırıyı yanına bırakmamıştır. 9 Aydır takım kadrosunda olgun insan taşıyamadığından CasperSurvival 1 ay ara verip sunucuyu 1.8.x surumune taşıyıp 1 Nisan 2017 Cumartesi 17.00'da tekrar başarıya imza atmıştır. Aldığı olgun insanlar yaşı buyuk yetkililerden dolayı ihanet edilmeyecek ve kapanmayacak sunucu olucaktır. CasperSurvival Sunucusuna 30 saniyede 72 online girip 2009 - 2017 yılının CasperSurvival Devrinde bir ilk yaşanmıştır. Bunun yanı sıra acılış dakikası yapılan bot saldırıları, DDos, balon vb. her turlu saldırıları savurmuş olup sunucuya giren tum oyuncular rahatlıkla oyuna hatasız başlamıştır. Oyunu beğenen oyuncular oyundan cıkmak istemese de yetkili biraz ara vermelerini bekliyor. Sonucta 4-5 saat bir oyuna bağımlı kalamayız değil mi? Amacımız sizlere kaliteli, zevkli, sıkılmayacağınız bir sunucu sunmak. Bunun yanı sıra kapanan tum serverlere inat pes etmeyen yonetim kadrosu ile bir olur bin diriliriz şeklinde bir mesaj belirtmek istiyorum. #CasperDevriBaşlıyor! Takım Lideri - RuhsuzErkek Hanifi/15 Skype: hanifitr33 Kurucu - iKalpsizHD Doğan/18 Skype: dogangaming21 BaşAdmin - Nish Bahadır/16 Skype: prowejxl343 Admin - // Moderator - // ►TitleManager : Tab Tuşuna Basınca Harika Bilgilerinizi Veren Bir Plugindir. Ayrıca Pinginizi İletir. ►EpicBossRecorded: Yarım saatte bir boss doğar ve kestiğinizde 32 coin 16 elmas verir coinler cok değerlidir. Oyuna girince anlayacaksınız. ►Rankup: Kısacası Terfi/Rutbe Atlama pluginidir. Her rutbede kitleriniz değişecektir toplamda 17 adet Askeri Rutbe bulunmakta ve kitleri de var. ►ChestShop: Olmazsa olmazımız kendi marketinizi kendiniz kurabiliyorsunuz. ►Chairs: Merdivenlere oturabilirsiniz artık. ►Claim: Her survival sunucuda bulunan claim plugini. Amacı bir bolgeyi sahiplenmek. ►Shopkeepers: Bu plugin koylu takasla item takaslamanız icin ayarlanmıştır. ►Timber: Ağaclarla fazla uğraşmayalım altından kırınca hepsi yıkılıyor. ►XP Saklama: /sakla yazarak XP'lerinizi Bir şişeye doldurur. ►Banka: Oyunda kaldığınız surece size para veriyor bankaya gidip cekebiliyorsunuz paranızı. ►DDos Koruması : xCgyle Adli Java Kodlayıcı arkadasimizdan bir hediye. ►Skin Plugini: 1.8 Premiumsuz Sunucularda Skinler gozukmez. Bizde gozukuyor. ►Team Plugini: Takımlarınızı oluşturup servera hukmetmeye hazır mısınız? ► Jobs Plugini: Mesleğinizi secip para kazanmaya hemen başlayın. ►İpeksi Spawner Plugini: İpeksi Kazma ile spawnerleri alabileceğinizi biliyor muydunuz? Yeni Gelenler Coin Sistemi: Coinler Kasa anahtarları almaya ve spawner takas etmeye yarar. Trade Sistemi: Bir kişiyle ne kadar uzak olursanız olun ticaret yapabilirsiniz. Ustelik guvenli. SurprizSandıklar: İcinden ne cıkacağı belli olmaz. P4, ipeksi diamond, vb tum eşyalar icinden cıkabilir. Eventlerde anahtarları dağıtıyoruz. Sanal Market: Sahibinden sitesine benzer bir satış plugini fiyatıyla gorup satın alıyorlar. Boss Sistemi: 1500 Canlı Boss ile sunucuyu daha eğlenceli hale getiriyoruz.! Server Hakkında Resimler; Yeni gelen yenilikleride spoiler olarak oyunda gormenizi istiyorum; yenilikler ise şoyle; Gorev Plugini Npc Plugini Daha buyuk projelere imza atardık aklımızda ne yaratıcı duşunceler var ama maddi durumumuz olmadığından dolayı askıya alıyoruz işte. İyi Forumlar. Umarım Beğenmişsinizdir.