Merhaba Arkadaşlar.Ben Minecraft Yogbox oynuyorum. İlk inşaatları kolaylıkla tamamladım ama seviyeler geliştikce benden ip istemeye başladı(Yun versen daha karlı oluyor ve kabul ediyor.). İlk başlarda 3-5 tane ip falan istiyordu gidip orumcek avlayıp getirebiliyordum ama şimdi orumcek care olmuyor, cunku cok fazla ip istiyor. Koyun ciftliği yapmayı denedim 2 tane yumurta aldım TooManyİtems ten. Coğaltıcaktım ama koylu kadınlar onları olduruyordu. her tarafını citle , bloklarla kapadım hava bile almıyordu . Amma ve lakin koyunlar yine oluyordu.Acaba susuzluktan mı oluyor diye sacma bir şey bile duşundum su verdim ama yine oluyorlardı . Neyse bu care olmadı gittim o yaratıklı kuleler varya hani tepesinde boss olan onların icinden orumcek avlayıp ip kazanmayı denedim belli bir miktarda yardımcı oluyordu ama, cok yavaş oluyordu.Yani bu da care olmamıştı. Arkadaşlar bildiğiniz başka bir yontem var mı? Ya da modla eklenen, yun kazandıran bir alet falan var mı? Bu arada koyunların neden olduğunu bilen varsa onu da yazarsanız sevinirim . Yorumlarınız icin teşekkurler. __________________