Herkese Merhaba; Ben Ege Canıbek Bu gun Sizlere Yeni Actığım Sunucumu Tanıtacağım .. Beni Aranızda Tanıyanlar Olacaktır Daha Once Cok Sunucu Actım .. ------------------------------------ Adam Gibi Reklamcı Aranır !! ------------------------------------ Skypem : EgeCanibek [ ip Forumun En Altında ] [ Lutfen Okuyun ] [​IMG] [​IMG][​IMG] 1) Kwee Craft 2) RpgServeri 3) PrisonCraftTR 4) ModernMCity 5) Sweet Candy - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Yukarıda Da Gorduğunuz uzere Şuana Kadar Acmış Olduğum Sunucuları Listeledim .. Aralarından En Popiler Olan Sunucu '' PrisonCraftTR '' idi .. Bakacağız Artık Bu Sweet Candy Ne Kadar iyi Olabilir .. [​IMG] [​IMG][​IMG] Sunucumu Neden Acmak istedim ? Bunun Cevabı : Aradığım Sunucuyu Tam Olarak Bulamadım .. İnsanların Sunucularını Gezdim , Birer Birer inceledim .. Herkesin Eksikleri Var .. Tabiiki İnsanlık Hali Benimde Eksiklerim Var Olabilir .. Fakat İnsanlar Sunucuları ile ilgilenmiyor .. Ortalama Bir Warplarına 5 ila 9 Dakika Harcıyorlar Bu Pratiklik Değildir Dostlarım .. Cok Dandik Yapıyorlar Ve Eğlencesi Cıkmıyor .. Aşırı Derecede Buglar -- Chest Shop Bugları , item Coğaltma Bugları , Vb -- Var .. Ve Onlem Almıyorlar Zevkide Cıkmıyor .. Ve Yaşadığım Bir Olay ; Severek Oynadığım Bir Sunucu Vardı Ve Birgun O Sunucuda Authme Factions Ve Bircok Plugin Bozuldu .. Yaptığım Tum Klan Evleri , Eşyalarım , Herşeyim Calındı .. Herkes Birbirinin Hesabını Caldı .. ___ Buna Benzer Bir Durum SweetCandy Sunucusu icin Asla Gecerli Olamaz .. Size Soruyorum : '' Haksızlığın Son Derece Yaygın Olduğu Ve Yaptığınız Herşeyin Surekli Silindiği Bir Sunucuda Oynamak İstermisiniz ? '' Yanıtınız Evet ise Hemen Sayfayı Kapatın .. Hayır ise Okumaya Devam Edin .. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Sunucuma Cok Emek Harcadım Cok Fazla .. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - [​IMG] Sunucunun Siyasi [Klan Gucu Savaşlar ] Ekonomik [Para] Acıdan En Guclusu Olmaktır .. Siyasi : Sunucuda Vsci Ve En Guclu Klan Olmaktır .. Para : Sunucumuzda Kazanılan Sanal Para Turudur .. Siyasi Yon Nasıl Kazanılır ? 1) Arenalarda Yenilmez Bir Takım Olarak 2) Devasa Ve Hoş Bir Klan Evi Yaparak 3) Bolca Klan Uyesi Alarak 4) Klanda Topluca Savaşarak .. Para Nasıl Kazanılır ? 1) Lapis Kazarak Hem Madencilik Yapmış , Hem Tecrube [XP] Kazanmış Hemde , Satmış Olarak Para Kazanabilirsiniz .. 2) Başka Klanları Somurerek [ Klanları Yağmalayarak , Somurgeleştirerek ] 3) Tarım Yaparak ; 3 . Madde Cok Detaylı Bir Madde .. Bu Madde Tarım Yaparak Para Kazanabileceğinizi Anlatıyor .. Fakat Tarım Yapmak Bir Sure İnsanı Yoruyor Ve Tek Başınıza Tarlanızın Tum işlerine Koşamıyorsunuz .. Oneri : : : Tarlanızı [ Warp Arsalar ] a Yapınız .. Cunku Tarlanıza Ekip Bicmesi İcin Hasatcı Ve Bakımcı Alacaksınız .. Dip Not : [ Kesinlikle Tarlanızdaki Calışan Kişiye İhanet Etmeyiniz Cezası Ban dır !] Yani İşi Bitir Paranı Vereceğim Diyip Parasını Vermezseniz Ban Yersiniz ! ======================== Ornek : Yigit_44 : Tarla işi Verebilecek Olan ? Ahmet _11 : Merhaba Yigit_44 Benim Tarlam 14 Katlı Yetiştiremedim Yardım Edermisin ? Yigit _44 : Kat Başı Ne Kadar Verirsin ? Ahmet_11 : Kat Başına Sana 10k Verebilirim .. Yigit_44 : Bu Benim icin Yeterli Hemen Başlıyorum .. Ahmet_11 : Ok , iş Bittikten Sonra Sana Paranı Vereceğim .. Yigit_44 : Tohumları Sen Karşılayacak mısın ? Ahmet_11 : Evet Tabiiki .. [​IMG] [​IMG][​IMG] 1 ) Sunucu Faction Sunucudur .. 2 ) Ticaret , Pazar , Tarım ' a Dayalı Para Kazanma Sistemi .. [ Lapis Bulunmakta ] 3 ) Sunucumun Tamamen Kendine Ait Bir Haritası Bulunmakta .. 4 ) İngilizce Yazılmış Bukkit Pluginlerin Coğunu Turkceleştirdim .. 5 ) Calıntı YOKTUR ! [ Kendine Has Bir Sunucudur ! ] 6 ) Kaliteli Oyuncular . 7 ) Nitrado Guvencesi ! [ Emekler Boşa Gitmez ] 8 ) Kolay Kolay Kapanmaz ! 9 ) Asla Mod , Admin , Kurucu , Op , Builder Alımı Olmaz ! [ Asla ] ___ Sunucuda Biraz Para Sıkıntısı Cekiyoruz Bu Nedenle Cok Slotlu Bir Sunucu Satın Alamadık .. Eğer Sunucumuzda Vip Alırsanız Daha Cok Slot Ve Ram Alabiliriz .. 10 ) Sunucu Slotu 18 Ram 1GB [ Geliştirilecektir ] 11 ) Kendine Has Bazı Eventler Olabiliyor 12 ) Yakın Zamanlarda Sunucumuzda [ Rehber ] Ve [ Reklamcı ] Alımı Olabiliyor .. 13 ) Sunucuda 50 + Warp Var .. 14 ) En Kaliteli Pluginler .. Vb. Gerisini Gelip Siz Gorun ! Dikkat : Rehber Alımı Var Gercek Bir Rehber Arıyorum Hicbirşeye Uşenmeyecek Sıcak Kanlı Ve Hicbirşekilde Kufur Etmeyecek Cok saygılı Bir Adam Arıyorum ! Skype : EgeCanibek ____ Daha Demin Okuduğunuz Yazılarda Sunucumda Mod Vb. Almadığımı Fark Ettiniz Ve Neden Diye Bir Coğunuz Sordu .. Sebep Şu = Daha Once KweeCraft da Mod Aldım .. Ve Sunucumu Mahvetti .. Birdaha Asla Almam .. [ Bu Konuda Burada Kapandı ] ____ Şuana Kadar Sunucu Hakkında Hic Resim Gormediniz ; Aşşağıya Resimleri Koyacağım Bu Konuyu Resimsiz Bırakmam [​IMG][​IMG][​IMG] Normal Vip = 5TL % İndirimli Fiyatı % = 3TL MegaVip = 10TL % İndirimli Fiyatı % = 8TL UltraVip = 15TL % İndirimli Fiyatı % = 13TL TurboVip = 20TL % İndirimli Fiyatı % = 17TL - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Viplik Hakkında Daha Geniş Biligiyi Sunucu İcerisinden [ Warp Vipbilgi ] Den Oğrenebilirsiniz ! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Ve Olur Ya , Bug Olabilir Olursa Bana Bildirmenizi Rica Ederim .. [​IMG] Oyuncuların RPG Gibi Oyunu Oynamalarıdır .. Acıklamak Gerekirse Yani Rol Yapabilmeleridir .. Sunucumuzda Beklenen Oyuncunun Kendisini Oyundaymış Gibi Hissetmesi Ve Oyunu Aynı Anda Yaşamasıdır .. Tum Klanların Bir Teması Vardır .. Bu [ OrtaCağ , Modern , Mekanik ] Gibi Şeyler Olabilir .. Yani Beklenen Bir Tema Secilmesi Ve Bu Temaya Gore Klanın Canlandırılmasıdır .. Yani Orta Cağ Temasını Benimsemiş Bir Klan Kale Gibi Bir Klan Evi Yapmalı , Mekanik Benimsemişler Ucan Evler Yapmalı Gibi Gibi .. Ve de Oynarken Diyer Oyuncularla Birlikte Oynanması istenmektedir .. Yani 2 Klan Muttefik Oluyor Birbirleri ile Toprak Kavgası Yapıyorlar . Ve Antlaşma Ateşkes Gibi Anlaşmalar İmzalıyorlar .. Bu Bir RPG dir Ve Sunucumuzda Amacladığımız Olayda Bu RPG yi Yaşatabilmektir .. Duşunsenize : ___ Herkes Uyum İcerisinde Oynuyor .. Krallık Var Ciftciler Oduncular . Ciftciler Ciftliğe Yardım İcin Adam Alıyorlar Hasat Derken Gecip Gidiyor . 2 Klan Muttefik Oluyor Ve Bir Klana Saldırıyorlar Aralarında Plan Yapıyorlar %35 Benim Geri Kalanı Senin Şeklinde Vb. Askerlerle O bolgeyi Kuşatıyorlar .. Bunu Amacladık Eğer Başarabilirsek Cok Hoş Olacaktır ___ Ve Siz Değerlisiniz Cunku Herbirinizin Sunucumuzda Rolu Bulunmakta .. Ciftci Olmasa Gardiyanlar Nasıl Karınlarını Doyuracaklar Madenci Olmasa Nasıl Demir Altın işlenecek ? Oduncu Olmasa Nasıl Isınacaklar , Vb. [​IMG] [​IMG][​IMG] Boyle Bir Sunucuda Nasıl Oluyorda LAPİS olabiliyor Sorusunu Sormuşsunuzdur .. Bu Sorunun Cevabı Coğu Oyuncu Lapis Kazmayı Sever .. Bu Yuzden [​IMG] [​IMG][​IMG] ______ Spawn [​IMG] Orman [​IMG] Deniz [​IMG] Ay [​IMG] Market / AVM [​IMG] Arsalar [​IMG] Lapis [​IMG] Hammadde [​IMG] Event [​IMG] Nether [​IMG] Boss [​IMG] Parkur [​IMG] VipHammadde [​IMG] VipBilgi [​IMG] Arena [​IMG] [​IMG] [​IMG][​IMG] Yakın Zamanda Video Ekleyeceğim [ Guncel ] ++ Resimler Foruma Atılınca Biraz Karanlık Cıkmış Emin Olun Karanlık Değil .. Sunucumuzu Genel Anlamda Tanıdınız Bu Kadar Warp Yok .. 50 + Warp Var Ve Aklıma Warp Geldikce Eklemeye Calışıyorum .. Ayrıca Warpları Şimdi ChestCommands ile Yaptım Daha Şık Oldu . Diğer Warpları da Gelip Kendiniz Gorun .. Sunucumuzu Anlattık , Tanıdınız Az Cok Bilgi Sahibi Oldunuz Buildini Gordunuz Şimdi Gercekten Oynayacak Oyuncular İcin İp Paylaşıyorum : İp = SweetCandy.nitrado.net İp = SweetCandy.nitrado.net İp = SweetCandy.nitrado.net [​IMG] [​IMG][​IMG] Skype : EgeCanibek Eğer Reklam Yapmak İcin Gelecek Varsa Gelmesin .. Dikkat Lutfen Reklam İcin Gelecekler Gelmesin .. __________________________________________________ __ Konu Guncellenecektir ! Herkesi Sunucuma Bekliyorum __________________________________________________ __ Beğenmeyi Paylaşmayı Ve Yorum Yapmayı Unutmayınız ! Şeker Tadında Sunucu Hemen Oyna 1.7.2 & 1.7.5 [ 7/24 Online ] Guncel ++ [​IMG] __________________